NIVEA MEN CREME,sau cum scapam de impartirea cremei cu barbatul

By | 10/09/2015 01:06:00 p.m.
     Nu odata l-am auzit pe iubi plangandu-se ca are fata uscata, sau mainile, sau coatele.Ce sa fac, il ingrijeam pe saracul meu barbat cu crema mea, frumos mirositoare.Doar nu va imaginati ca zicea " vaai iubi, ce bine ca acum miros a trandafiri", ba chiar din contra.Stramba din nas de fiecare data.
     Slava domnului ca sunt firme care se gandesc si la barbatii din viata noastra.Asta face NIVEA in aceasta toamna: lanseaza un produs multifunctional pentru ei, o crema care poate fi folosita pe fata, pe maini si pe corp.Minunat, nu?
     Ambalata intr-o cutiuta cu aspect masculin, crema isi face usor loc in greanta lor de servici, in trusa de scule, dar si pe raftul din baie sau noptiera.

      Crema pentru barbati de la Nivea este exact ceea ce ne lipseste noua din casa, pentru ca atunci cand suntem intrebate "draga mea, cu ce ar trebui sa ma dau ca sa nu ma mai stranga pielea", sa stim unde sa ii trimitem, nu?
      Unde mai pui ca produsele Nivea Men se gasesc in spermarket-uri, asa ca nu dragele mele, nu trebuie sa alergati dupa ele prin farmacii sau magazine de ingrijire specializate.Sa va zic si ca o puteti gasi in trei variante?Iar ca pretul incepe de la cinci lei si ajunge pana la 15 lei.
      Ia sa vad cate dintre voi o cumpara cand ajung la cumparaturi.Eu cand ma intorc acasa singur o sa ii cumpar.
 
Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com