elmiplant promite sa opreasca timpul...pentru tenurile noastre

By | 10/27/2015 02:49:00 p.m.
      Stiu ca nu am prea mult ani in spate, dar din cauza facultatii pe care o am, a noptilor pierdute la planseta sau in fata calculatorului si a stresului fruntea a ajuns sa-mi fie brazdata de mici linii care parca prevestesc ridurile.
      Din aceasta cauza am inceput sa ma interesez in stanga si in dreapta despre produse care sa ma ajute in lupta cu minunatele mele "noi prietene".Asa am aflat despre cele patru noi game antirid pe care elmiplant le-a pregatit pentru femeile cu varste cuprinse intre 35-55 de ani.
      Pentru femeile care se incadreaza intre 35-45 de ani cele doua game disponibile sunt Skin Defence si Genovate.

      Pentru tenurile care prezinta semne ale imbatranirii mai pronuntate precum riduri, lipsa de luminozitatea si deshidratare, formula inovatoare a gamei Genovate este imbogatita cu RESISTEM™. Acest ingredient natural obtinut din culturi de celule stem din plante, în urma unor metode de extractie sustenabile, are un continut ridicat de principii active. Formula bogata stimuleaza actiunile proprii pielii impotriva procesului de imbatrinire şi ajuta la eliminarea toxinele din celule, creste durata de viata a acestora si regenereaza tesuturile. Gama contine:
                    Crema antirid regeneranta de zi SPF15 cu RESISTEM™, 50 ml, pret 24.35 lei
     Cremă antirid regeneranta de noapte cu RESISTEM™,50 ml, pret 24.35 lei
           Serum antirid regenerant pentru ochi cu RESISTEM™, 15 ml, pret 19.53 le
                      Serum intensiv antirid regenerant pentru ten cu RESISTEM™, 50 ml, pret 26.3 lei
      Pentru tenul care prezinta semne usoare de imbatranire, linii fine, lipsă de hidratare, gama Skin Defence are o formulă usoara, imboatţita cu ingrediente naturale atent selectionate şi PRO-ELASKIN, complex antirid avansat de origine marina care previne imbatranirea prematura a pielii si combate aparitia primelor riduri. Gama completa contine:
      Crema antirid de zi pentru ten normal/ mixt cu SPF15, cu extract de rodie 100% natural si complex antirid PRO-ESLASKIN, 50 ml, pret 17.19 lei
                  Crema antirid de zi pentru ten uscat/ sensibil cu SPF 15, cu extract de smochină 100% natural si complex antirid PRO-ELASKIN, 50 ml, pret 17.19 lei
                       Crema antirid de noapte cu extract de cirese 100% natural si complex PRO-ELASKIN, 50 ml, pret 17.19 lei
                    Crema antirid si fermitate pentru conturul ochilor cu extract de rodie 100% natural si complex PRO-ELASKIN, 15 ml, pret 15.36 lei
                        Crema contra petelor pigmentare SPF 15, cu extract de lemn dulce 100% natural, 50 ml, pret 17.45 lei
           Pentru femeile cu varste cuprinse intre 45-55 de ani gamele se numesc Skin Repair si Seametry.

             Pentru un ten care se confrunta cu pierderea fermitatii pielii, cu lasarea conturului fetei si aparitia ridurilor profunde in jurul ochilor, gama Seametry contine ingredientul activ natural MATRIGENICS.14G™, bazat pe celulele reproductive ale algelor Wakame, ce reactiveaza în mod spectaculos cele 14 gene responsabile de sinteza si dezvoltarea celor 3 elemente structurale de bază ale pielii: colagen, elastina si acid hialuronic. „Triunghiul frumusetii”, alcatuit din pometii ridicati si un contur ferm al fetei, isi recapata forma si tenul se bucurs de un aspect sanatos si tanar. Gama contine:
            Crema antirid restructuranta de zi cu MATRIGENICS.14G™, 50 ml, pret 25.65 lei                                           Crema antirid restructuranta de noapte cu MATRIGENICS.14G™, 50 ml, pret 25.65 le                                  Serum antirid restructurant pentru ochi cu MATRIGENICS.14G™, 15 ml, pret 25.65 lei
            Pentru tenul matur care prezinta piele lipsita de fermitate si riduri profunde, gama Skin Repair asociaza extractele 100% naturale de caviar si ceramide ce stimuleaza sinteza de colagen şi redau elasticitatea tenului. Caviarul este un ingredient bogat in nutrienti valorosi ce activeaza metabolismul celular si regenereaza tenul prin stimularea sintezei de colagen. Ceramidele corecteaza si repara stratul lipidic protector responsabil cu elasticitatea si fermitatea pielii. Gama contine:
·                       Crema de zi SPF15 cu extract 100% natural de caviar si ceramide, 50 ml, pret 24.35 lei
              Crema de noapte cu extract 100% natural de caviar si ceramide, 50 ml, pret 24.35 lei
      Crema pentru ochi cu extract 100% natural cu caviar si ceramide, 15 ml, pret 19.53 lei
                          Serum intensiv pentru fermitate cu extract 100% natural cu caviar si ceramide, 50 ml, pret 26.30 lei

        Voi folositi creme antirid?

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com