Dove DermaSpa- noutatea care ii ofera pielii tale rasfatul meritat

By | 10/12/2015 01:17:00 p.m.
       Mereu mi-am dorit sa imi termin ziua intr-un spa.Nu stiu daca sunt doar eu care imi dau seama cat de obositoare a fost ziua mea seara, dupa ce ma asez comod in canapea, dar atunci stiu sigur ca am nevoie de masaj.
       Stau sa ma gandesc ca sigur suntem mai multe care simtim asta de s-a gandit Dove sa scoata pe piata noile game DermaSpa, nu? DermaSpa un concept nou de ingrijire a pielii care imbina expertiza in domeniul dermatologic cu experienta spa multi-senzoriala. Acest nou concept  incurajeaza femeile sa-și transforme rutina de hidratare într-un moment de rasfat dedicat lor, intr-o oportunitate de a restabili legatura cu propriul corp.
       Imbunatatite cu tehnologia Cell-Moisturisers™ (agenți de hidratare esențiali obținuți din uleiuri naturale), cele patru game noi ale brandului Dove imbunatatesc starea barierei de protectie a pielii mai bine decat glicerina.
       Cele patru game sunt: Goodness³ -care combina uleiurile omega extrase din catina cu tehnologia Cell-Moisturisers™ care actioneaza chiar in interiorul celulelor pielii, lasand pielea optim hidratata.
                                            Uplifted -care ofera hidratare si hranire in profunzime.
                                            Summer Revived -este prima lotiune de corp Dove ce combina tehnologia Cell-Moisturisers™ cu pigmenti delicati pentru un bronz cu aspect natural si discret. 
                                             Intensive-este vorba de noua crema de maini Dove DermaSpa Intensive calmeaza si hidrateaza instant pielea uscata de pe maini. 
           Trebuie sa recunosc ca pe mine ma intriga aceste noi produse de la Dove si sunt sigura ca imediat ca voi reusi sa pun mana pe ele le voi incerca.
            Voi?Ati incercat noile produse Dove?Care va starneste interesul mai mult?

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com