Rowenta Brush Activ Volume&Shine Review

By | 9/03/2015 08:44:00 a.m.
     Stau cu ea in dulap de mai bine de un an si jumatate si niciodata nu m-am gandit serios sa va scriu despre ea, dar faptul ca in ultima perioada din ce in ce mai multe persoane ma intreaba cum de arata parul meu asa aranjat m-a impins sa incep acest articol.
       M-am hotarat sa imi cumpar o perie rotativa dupa ce am citit ce minunata e pe mai multe site-uri, dar si pentru faptul ca imi aranjam parul cu o perie normala si da, imi placea si am momente in care si acum imi place mai mult cum arata parul aranjat cu o perie normala decat cu aceasta, dar am impresia ca e important si diametrul periei.
       Eu am aceasta perie rotativa de la Rowenta de aproape doi ani si ma declar multumita pe deplin de ea.Nu s-a stricat in niciun fel si credeti-ma ca o folosesc de doua ori pe saptamana la putere maxima.Perii s-au indoit ca sa zic asa, si da mi-ar fi palcut sa fi ramas la fel cum erau inainte de a o folosi, dar e din cauza materialului din care sunt realizati.
        Produsul vine impreuna cu doua perii de diametre diferite, dar eu o prefer pe cea mare pentru ca nu incurca parul.In schimb o folosesc pe cea mica in cazul in care vreau sa imi realizez bucle care sa si stea peste zi.
        Are trei variante de putere insa cea mai folositoare mi se pare 2-ul, care este si cea mai puternica asta doar din cauza faptului ca eu imi spal parul dimineata inainte de a pleca la munca, deci nu am timpul necesar sa stau sa imi usuc suvita cu suvita, ci prefer sa pun o "suvitoaie" ca sa mearga mai repere.e bine si asa, isi face treaba.
        Cea mai buna utilizare a sa este pe parul deja uscat pentru a nu-l arde, dar eu nu mi l-am aranjat niciodata dupa ce s-a uscat complet.Prefer sa fie jilav pentru ca mi-l cunosc si stiu ca daca se usuca complet se incurca si imi da batai de cap.
        Revenind la bucle, si cu peria cu diametru mare poti face treaba, insa trebuie sa ti parul mai mult pe ea pentru ca altfel ea are rolul de a indrepta, exact asa cum puteti vedea si in poza de mai jos.

        Ca timp pot sa va spun ca pentru a te aranja dureaza de la 20 de minute pana la ora si ceva (daca vrei bucle), dar daca nu vrei sa dai bani si timp coaforului e varianta cea mai buna.Eu sunt multumita de ea si trebuie sa recunosc ca am influentat vreo cinci persoane sa isi cumpere, deci aparent face treaba buna.
         Voi ce credeti?

Il recomand? Da, este un produs bun care mie-mi satisface toate nevoie atunci cand vine vorba de a ma aranja singura.
Brand:Rowenta
Nume: Brush Activ Volume&Shine
Nuanta: mov si alb
Garantie: 2 ani
Pret: Depinde de oferta, eu am luat-o cu 150 de lei de un black friday, dar pretul intreg sare de 200 de lei.
De unde se cumpara: Supermarket, magazine de electrice

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com