Patru oje perfecte pentru toamna

By | 9/16/2015 04:59:00 p.m.
        Mai am vreo patru zile pana plec asa ca am inceput sa "strang randurile" in ceea ce priveste cosmeticele, produsele de ingrijirea pielii si evident si in cazul ojelor.Trebuie sa recunosc ca lacurile de unghii cu subtonuri grena si visinii sunt slabiciunea mea.
        Pentru ca de fiecare data cand ajung in Italia sau Spania intru intr-un magazin Kiko si "dau iama" printre ojele lor am adunat in ultima jumatate de an aceste patru minunate produse pe care am hotarat sa i le las mamei ca eu in urmatoarea jumatate de an o sa tot am de unde lua daca vreau.
        Ca sa discutam in cunostinta de cauza, azi va prezint patru nuante ale lacului colorat de unghii de la Kiko: 495, 496, 497 si  227.
        Daca intrati pe site-ul lor o sa vedeti ca in dreptul acestui tip de oja scrie ca produsele  contin pigment pur si au rolul de a proteja si de a intari unghia.Nu stiu daca este chair adevarat ceea ce spun ei, dar credeti-ma ca nuantele sunt MI-NU-NA-TE.De fapt asta este si atuul produselor lor: paleta de culori.
        Rezistenta este destul de mare, dar asa cum v-am zis si in articolul KIKO 496 nail polish Review, doar daca aplic un base coat dedesubtul stratului de lac si  un top coat deasupra.Altfel cam patru zile rezista.Eu nu prea am timp sa sa imi fac unghiile pe parcursul saptamanii, si unul dintre lucrurile pe care le caut la o oja este rezistenta, pe care sa o "cresc" cu ajutorul top coat-ului.
        Din fericire, nici macar culorile inchise nu pateaza unghiile si se curata ce e drept destul de ujos, daca nu au sclipici.De exemplu 497 se curata mai greu, dar asta inseamna ca rezista mai mult.


Il recomand?Da, sunt produse ieftine care ne fac viata vesela, sau eu cel putin asa le vad.Daca sunteti obisnuite sa schimbati oja de mai multe ori pe saptamana chiar nu o sa va displaca.
Brand:Kiko
Nume:Nail Lacquer
Nuanta:  495, 496, 497 si  227.
Valabilitate: 24 de luni de la deschidere
Cantitate: 11 ml
Pret:~2,5 euro (fara reducere)
De unde se cumpara: Daca aveti drum prin Spania sau Italia nu ratati magazinele lor, insa am vazut si pe la noi site-uri care comercializeaza produsele Kiko.

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com