Melkior Deep Love Lipstick Review

By | 9/23/2015 08:15:00 p.m.
    Sunt singura si stau si ma gandesc ca poate as da orice sa am la cine ajunge atunci cand trec pragul casei.Ma gandesc ca poate sase luni e mult, dar de fiecare data cand imi simt lacrimile in colturile ochilor imi amintesc ce ne spuneau la debate in liceu ca sa ne imbarbateze "Pe ei, pe ei pe mama lor", si ca sa imi indrept coroana vertebrala  imi pun rujul care ma face sa ma simt sigura pe mine.
     In ultima perioada rujul spre care m-am indreptat tot mai des este de la Melkior si nuanta este "Deep Love" si este un visiniu ametitor.Potrivit din punctul meu de vedere persoanelor cu tenul deschis pentru ca le pune buzele in evidenta.
      Acesta este genul de ruj care este vedeta unui machiaj, deci tot machiajul tau trebuie sa se invarte in jurul lui.
       Este un ruj cremos care parca se aplica singur pe buze, dar trebuie sa recunosc ca e usor sa gresesti si trebuie sa aveti grija pentru ca are o rezistenta mare si e destul de greu de sters de pe piele.Eu nu reusesc sa il sterg decat cu demachiant bifazic, si rezistenta lui o puteti vedea si in cea de-a doua poza de  mai jos, pe care am realizat-o dupa ce am mancat o pizza, ca doar ce altceva era sa mananc aici in Napoli?
       Nu-i asa ca e smecher ca rezista atat de bine?De aplicat imi place sa il aplic cu pensula prima data, dupa care daca este sa il reaplic pe parcursul zilei sa il pun in mod normal, direct din tub.
     

     Ei, ce spuneti?Va place nuanta?

Il recomand? Da, este alegerea perfecta daca vrei sa ai un look clasic, dar si daca vrei ca atunci cand intri intr-o camera toata lumea sa intoarca privirea spre tine.
Brand: Melkior Professional
Nume: Lipstick Rouge a Levres
Nuanta: Deep Love
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Cantitate: 4,5 g
Pret: 39 de lei
De unde se cumpara: http://www.melkior.ro/

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com