Ultimele cumparaturi de pe iHerb.com

By | 9/08/2015 03:22:00 p.m.
     Nu am dat de veste inca, si nici nu am de gand sa fac valva pe aici pentru ca nu se va schimba nimic, dar ma pregatesc sa imi petrec urmatoarea jumatate de an in Italia asa ca am fost nevoita sa dau o noua comanda pe iHerb.com.
     De ce zic eu ca am fost nevoita?Pai din simplul motiv ca minunata mea crema de la Neoteric Cosmetic cu AHA 10% se termina si nu cred ca a alerga prin Napoli dupa colete ar fi ideal.Nu am mai dat o comanda in SUA de mai bine de opt luni si asta doar datorita faptului ca nu au mai reinoit stocul de Silk Wrap Body Lotion tot de la Neoteric Cosmetics, solutia anti pete pentru pielea de pe corp despre care v-am vorbit in articolul "Cum am scapat de cosurile de pe spate"
     Si daca am dat comanda va dati seama ca nu mi-am luat doar o crema, nu? Mi-am luat si doua burete tip Konjac de la Ecotools pe care Andreea le-a laudat, si acum inteleg si de ce, si doua geluri de spalare a fetei de la Eucerin.Mi s-a terminat minunea de la Nivea si am zis ca e cazul sa imi recumpar Eucerin.


     Voi ati mai dat comenzi pe iHerb.com? Ce produse v-ati cumparat?Vreau sa fac o lista maaare si sa mi le cumpar cand m-oi intoarce din Italia.


Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com