Demachierea e baza unui ten curat si frumos

By | 9/01/2015 09:11:00 a.m.
      In aceasta dimineata m-am trezit cu chef de distractie si voie buna, asa ca va propun sa ne intalnim si sa discutam despre ceea ce ne place noua cel mai mult: cosmetice, sau mai exact efectul pe care il au ele atunci cand sunt lasate prea mult pe ten.
      Stiu ca pana acum nu am avut parte sa ma vad cu multe dintre voi, cititoarele mele, dar am zis ca odata cu inceperea toamnei sa startul unui proiect la care m-am gandit mai bne de un an: DEMACHIEREA E BAZA.
      In cadrul acestui proiect imi propun sa va ofer informatii multe si bune care sa va faca sa realizati ce probleme apar pe ten daca preferati sa sariti peste pasul acesta.
      Metode de demachiere sunt cu duiumul si sunt sigura ca la incheierea lui va voi fi convins ca un ten curatat dimineata si seara este secretul pe care toata lumea ar trebui sa il stie atunci cand isi doreste o piele de bebelus.
      "Demachierea e baza" o sa inceapa oficial vineri cand v-am pregatit o surpriza in offline, adica intr-un loc tare frumos din Bucuresti unde 10 dintre voi vor participa la un "workshop" sustinut de o  persoana care ne va invata pasii corecti ce trebuie realizati in ritualul demachierii.Nu dezvalui acum numele persoanei pentru ca imi doresc sa fie surpriza, dar stiu ca multe dintre voi o cunoasteti si cititi pe blogul ei.
       Evenimentul "Demachierea e baza" care il voi organiza vineri se adreseaza femeilor cu varsta de pana in 30 de ani deoarece am observat o ingoranta a acestora cand vine vorba despre demachiere. Urmatoarele evenimente vor fi dedicate tututor femeilor.
       Asadar, daca aveti pana in 30 de ani , sunteti in Bucuresti vineri (4.09.2015) si vreti sa aflati ce produse sunt bune pentru demachiere sau care sunt pasii corecti pentru a va demachia astept un comentariu de la voi in care sa imi spuneti de ce credeti voi ca "demachierea e baza".
   
       Pentru ca eu cred ca fara oameni care sa creada in ideile tale nu poti reusi in viata trebuie sa va spun ca Nivea si Starbucks sunt aceia cu ajutorul carora aceasta campanie incepe.Multumesc!
         Astept comentariile voastre!

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com