Beauty Swap #3, sau cum AniBB ne aduna si ne pune la treaba

By | 9/11/2015 02:52:00 p.m.
        Nu imi mai vad capul de treaba, de la luat carduri de la banci, de la Casa de Sanatate si de la alergat dupa cine stie ce mobila prin oras pentru amenajarea ultimului proiect pe care l-am luat acum, inainte de plecare.
        Intre toate aceste alergaturi mi-am facut putin timp si am ajuns luni seara la a treia intalnire realizata de Beauty Barometer pentru bloggerite: Beauty Swap by Beauty Barometer.Pentru ca sunt in mutari masive si am mai toate lucrurile impachetate am dus destul de putine cosmetice, cam 10-12 produse, dar ma bucur ca am reusit sa le schimb in proportie de 90%.
        Ce v-am spus si dupa prima editie a beauty swap-ului, dar si in cazul celei de-a doua intalniri cu fetele este perfect valabil si acum.Energia data de atatea femei pasionate de machiaj este imposibil de explicat, dar va doresc sincer sa o experimentati si voi.
        De data aceasta evenimentul s-a tinut la salonul Beaty Studio 190 din Dorobanti unde am fost intampinata de fete vesele si cu drag vorba.O sa revin la ele pentru ca mi-a placut.        Trebuie sa recunosc ca daca stau sa privesc in spate imi dau seama ca aceasta in care AniBB s-a intrecut pe ea si vreau sa o felicit pe aceasta cale si sa ii multumesc!
        Eu m-am intors acasa cu o groaza de bunatati:
      Puteti cauta online despre eveniment urmarind hashtag-ul ‪#‎beautyswapbybeautybarometer‬.
       Articolele post-event sunt centralizate pe pagina de Facebook BeautyBarometer. 
       Multumesc si sponsorilor pe care AniBB a reusit sa ii adune in jurul acestui eveniment!

        Sponsorii evenimentului au fost : Beauty Studio 190, Farmec, Nivea, Elmiplant, BU, C-THRU, STR8, Uriage, Bioderma, Melkior, Flormar, Gerocossen, Techir, Vok.ro, Softcup, Sensiblu, Biosilk, Traistuta cu Zale, Collistar, Famous Luxury Perfumes si Coty.Fotograful evenimentului: Iulian Sima

         Ia spuneti, la care dintre produsele de mai sus doriti sa cititi review prima data?

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com