OPI Venice Collection 2015

By | 8/10/2015 07:27:00 p.m.
       In articolul despre Venetia v-am povestit experienta mea si cat de mult mi-a placut.Probabil ca efectul magic al strazilor s-a asternut si in birourile OPI de au realizat noua colectie de toamna-iarna inspirata din lumea gondolelor.
       Culorile puternice si vibrante  si-au gasit locul in colectia Venice asa ca este usor sa ne dam seama care au fost inspiratiile:romantism, decandenta, eleganta, splendoare.
       Gandita ca un "omagiu" fostei Regine a Adriaticii, uitandu-te doar la culorile noilor lacuri de unghii iti aduci aminte de gondole, palate si lux-lucruri specifice Venetiei.
       Dintre toate, preferata mea este "Worth a Pretty Penne", un auriu cuprat absolut demential.Se potriveste atat cu vremea de afara, cat si cu tinutele elegante de seara asa ca am declarat-o de cum am vazut-o preferata mea.
       Rezistenta este specifica ojelor OPI, astfel ca o port de mai bine de 5 zile si nu a sarit deloc, nici nu s-a decojit, nimic.Mai jos aveti pozele doveditoare, prima realizata la evenimentul de lansare a noii Colectii Venice by OPI realizata de TopLine, iar cea de-a doua astazi, dupa ce am ajuns acasa de la job.Misto, nu?

        Aceasta colectie poate fi achizitionata momentan doar din magazinul Top Line, urmand ca in perioada care urmeaza sa fie disponibila atat online, cat si in saloane.

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com