MustaeV Lustrous Cream Base Review

By | 8/27/2015 09:40:00 a.m.
         Poate o sa imi spuneti ca a durat prea mult pana am revenit cu acest review, dar credeti-ma ca fata mea a trecut cu greu printr-un razboi de aproape o luna si am preferat sa nu folosesc produse noi pana nu s-a calmat.
         Astazi revin cu review-ul bazei de machiaj Lustrous Cream Base de la MustaeV si trebuie sa recunosc ca inca am dubii in privinta sa.De ce am dubii?Pai este vara si eu folosesc si protectie solara care cred ca imi ingrasa putin mai mult decat ma asteptam tenul.O baza cu particule sidefate, care sa capteze lumina si sa o aduca pe tenul meu si asa lucios, nu stiu sa zic daca e ceea ce si-ar dori orice femeie.
         In primul rand trebuie sa va spun ca aceasta este o baza hidratanta si isi doreste sa ofere acel ten luminos si frumos in zilele in care suntem obosite sau la ocazii speciale.Eu pana acum am folosit-o atat pe tmp de zi, cat si seara, la petreceri si pot spune ca nu ma dau in vant dupa ea folosita pe timpul verii in miezul zilei.Lucesc mai ceva decat un bec si nu imi place, dar exista mari sanse ca la temperaturi normale(24-25) sa fie alta parerea mea asa ca o sa revin cu o noua opinie si dupa ce se mai raceste vremea.
         Daca pe timpul zilei nu o recomand decat persoanelor cu ten uscat, seara- la vreun eveniment- lucrurile se schimba.Oricat de obositoare ar fi fost ziua mea, oricat de fara de chef as fi fost nu mi s-a intamplat sa primesc obsinuitul "ai avut o zi grea, nu?" la ocaziile in care am folosit-o sub fondul de ten.Treaba asta cu particule care capteaza lumina si fac tenul mai luminos chiar merge.Imi place finish-ul pe care il lasa pe piele, pentru ca este sidefat, dar nu lucios.
         Desi in ambalaj produsul are culoarea untului cu irizatii roz, odata aplicat pe ten el nu se mai vede, ramanand doar irizatiile care au rolul de a da o stralucire tenului.Fondul de ten se aplica usor deasupra sa, insa trebuie sa stiti ca aceasta baza nu acopera porii dilatati (cel putin pe ai mei).
          Ca sa vedeti exact cum se comporta pe ten am facut poza imediat dupa ce am terminat de realizat machiajul( la ora 8 am) si dupa ce m-am intors de la munca ( orele 18 pm).

           Chiar cred ca diferenta e vizibila, mai ales daca dati zoom pe poza.Imi place mai ales ca este o baza buna pentru fondurile mele de ten  chiar daca in perioada asta in care tenul parca a luat-o razna.Eu l-am folosit in zilele trecute ca a fost mai rece afara si nu aratam ca un bec, dar altfel v-am zis si mai sus cum se comporta.
Il recomand? Da, este un produs minune pentru serile in care vrei sa "jubilezi", insa nu l-as recomanda pentru utilizare zilnica.
Brand:MustaeV
Nume:Lustrous Cream Base
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Cantitate: 40 ml
Pret: 33$
De unde se cumpara: www.mustaevusa.com
             Pe blog mai gasiti review-uri la produse marca MustaeV:
1.MustaeV 10 lips cream/pro palette
2.MustaeV Skinny Tint Fondation
3.MustaeV  Single Eye Shadow
             Ce parere aveti? Credeti ca v-ar folosi un astfel de produs?
 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com