Make-up Atelier Paris Pudra HD Review

By | 8/03/2015 02:16:00 p.m.
       Pudra asta imi este prietena de mai bine de doi ani si nici pana acum nu am apucat sa scriu despre ea.Nu am nimic sa ii reprosez, chiar din contra.Mi-a fost tovarasa de "suferinta" in zilele toride de vara, in noptile de dans nebun, dar si zi de zi.
       Inainte sa o cumpar m-am interesat ce mi s-ar potrivi si toata lumea imi spunea ca o pudra HD nu este alegerea buna pentru ceea ce imi dorrsc eu:un produs pentru utilizare zilnica.
       Am ajuns la Cosmobeauty si am pus ochii pe ea, pe varianta mini mai exact, care sa stiti ca este tare spornica.Mie cele 10 grame pe care le are mi-a ajuns doi ani, iar acum ma pregatesc sa o recumpar mai ales ca o sa plec in Napoli si nu o sa am de unde sa le cumpar in Italia.
       Aceasta este incolora, desi in ambalaj pare alba, odata aplicata pe ten aceasta nu se mai vede.Matifiaza foarte bine,dar trebuie sa aveti grija pentru ca fiind un produs HD la pozele cu blit,daca aplicati o cantitate prea mare se va vedea asemeni fainii puse pe ten.
        Mie nu mi s-a intamplat sa am problema de mai sus, chiar din contra as putea spune, pentru ca nu am vazut in nicio poza sa se vada pudra.
        Rezistenta sa pe ten este super buna, asta inseamna ca iarna nu am probleme cu luciul chiar deloc, iar acum vara tenul rezista mat pana la 6-7 ore.Pentru mine rezistenta de 7 ore acum la 45-48 de grade este mai mult decat de ajuns.
        Am incercat pudra deasupra tuturor fondurilor de ten si a bb-cream-urilor pe care le am si nu am vazut nicio diferenta.Am observat insa ca depinde tare mult de crema de protectie solara pe care o folosesc sub fondul de ten.Zis asta pentru ca intr-un fel se comporta atunci cand am protectie solara dedesubt si altfel cand am.un primer sau doar crema hidratanta.Ce incerc eu sa va spun este ca mi se pare ca deasupra produselor pentru protectie solara care nu lasa un finish mat fondul de ten absoarbe mai multa pudra si incepe sa luceasca mai repede. 

Il recomand?DA, este un produs pe care cu aiguranta o sa in recumpar, chiar in saptamanile ce urmeaza, mai exact.
Brand:Make-up Atelier Paris
Nume:Pudra HD
Nuanta:Translucent
Valabilitate: 24 de luni de la deschidere
Cantitate: 10 grame, dar se gaseste si full size.
Pret: 60-70 de lei pentru 10 g
De unde se cumpara: targuri de beauty, ateliere la machiaj, de pe net.

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com