Ivatherm Sunlight SPF 50+ Review

By | 8/06/2015 08:04:00 a.m.
      Cred ca nu este cazul sa va mai spun cat de importanta este protectia solara, asadar o sa trec peste partea asta, dar o sa va spun astazi despre noua mea descoperire in materie de produse de protectie solara.Intr-un articol mai vechi va spuneam cat de incomod este sa aplici mai inainte o crema hidratanta si dupa o crema de protectie solara, iar abia apoi sa aplici fondul de ten.
       Inca sunt de parere ca este peste mana, dar na...in lipsa de alte variante ne conformam.Din cauza asta Ivatherm s-a gandit la noi si au scos pe piata un nou produs: Ivatherm Sunlight SPF 50+ care este atat crema hidratanta, cat si crema de protectie solara.Cat de simpatica e treaba asta?FOARTE!
       Dupa doi ani de utilizare zilnica a "ritualului" amintit mai sus simt si eu ca nu ma mai chinui sa astept sa intre in piele hidratanta, dupa care solara.Poate parea doar o fita, dar cand trebuie sa iti gasesti de lucru cate 10 minute pentru fiecare parca nu mai e asa simpatic, mai ales daca trebuie sa ajungi la munca la fix.
       Pe tot parcursul folosirii Ivatherm Sunlight SPF 50+ am fost uimita sa vad cat de hidratat imi e tenul avand in vedere ca nu foloseam un produs destinat doar acestui aspect.Doar in zona ochilor am observat o usoara uscare, dar acolo stiu deja ca trebuie sa folosesc ceva special.
       Din punctul de vedere al protectiei solare trebuie sa va spun ca apreciez faptul ca tenul nu si-a schimbat deloc nuanta de  cand o folosesc.Intra tare usor in ten si nu lasa pelicula aia alba pe care noi toate o uram.
       Finish-ul este lucios si asta impiedica fondul de ten sa reziste atat de mult pe cat mi-as dori eu.Nu neaparat sa reziste, cat sa ramana mat.Mie-mi place sa am tenul mat si pentr mine asta este singura problema pe care am gasit-o la aceasta crema.Nu are alcool, si nu m-a iritat deloc.
       Fiind incolora nu uniformizeaza tenul, dar eu ce-i drept nu prea caut asta la o crema de protectie solara, insa faptul ca nu lasa o pelicula alba este un mare plus.
Il recomand? DA, parerea mea despre Ivatherm Sunlight SPF50+ este ca acesta este un produs care in perioada rece va fi cu siguranta preferatul meu,dar face ceea ce promite:hidratare si protectie solara, deci merita banii.
Brand: Ivatherm
Nume: Sunlight SPF50+
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Cantitate: 50 ml
Pret: ~60 de lei
De unde se cumpara: farmacii, magazine online


 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com