5 sfaturi pentru a supravietui in Apuseni

By | 8/17/2015 08:41:00 a.m.
     Stiu ca titlul este poate un pic prea dramatic, dar credeti-ma ca exact asta simt.Nu mi s-a intamplat pana acum sa am de gand sa realizez drumetii si trebuie sa recunosc ca sunt entuziasmata ca primele mele plimbari pe munte vor fi in frumoasa lume a Apusenilor.Cu totii stim ce peisaje frumoase ascunde taramul Occidentalilor, nu?
     Am intrebat si eu in stanga si in dreapta si am hotarat ca a nevoie de cinci lucruri pentru a ma intoarce din "excursie" pe deplin multumita:
1.Veselie- oamenii sunt bine dispusi si vorbareti, chiar daca uneori noi muntenii avem impresia ca nu vor sfarsii niciodata fraza pe care ne-o spun.Trebuie sa ne inarmam poate cu rabdare, dar si cu intelegere pentru ca ei chiar au un ritm mult mai sanatos de viata.Adica nu alearga, mananca, lucreaza, cresc copii, fac scoala si alte lucruri.De ce?Pai ei le fac temeinic!
2.Sa las acasa claxonul- acolo e liniste si pasarile chiar se aud cantand si cred ca asa ar trebui sa ramana.
3.Lasa si tocurile- Daca ai de gand sa mergi prin Apuseni e cazul sa inveti ca e vestit pentru alte lucruri decat pentru cluburile sale de noapte.Nu zic ca nu se distreaza sau nu sunt cocheti( uitam de Cluj?Ce e mai cochet decat Clujul sau Sibiul?).Mergi si viziteaza muntii, asta incerc sa zic aici.
4.Doreste-ti sa cunosti.Intreaba orice om intalnesti si vei vedea ca iti va povesti si te va invita chiar si la masa doar din dorinta de a nu te lasa fara raspunsuri.Asta chiar o sa incerc si vin sa va povestesc rezultatul.
5.Mai lasa acasa si din cosmetice- sunt multe izvoare cu apa proaspata care te vor ajuta sa iti "intineresti" trupul si sufletul.Nu uita de SPF (ca si acolo bate soarele) si un ruj- ca doar suntem femei, nu?
        Voi ati fost in Apuseni?Ce impresie v-au alsat oamenii si locurile?La ce sa ma astept?

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com