DEMACHIEREA: regula nr. 1 pentru un ten frumos

By | 7/23/2015 08:18:00 p.m.
      Cand Nivea m-a intrebat care dintre pasii de ingirijire a tenului mi se pare cel mai important am raspuns, fara sa stau pe ganduri: DEMACHIEREA.
      De cand am descoperit machiajul nu mi s-a intamplat niciodata sa merg in pat inainte de culcare fara a imi curata pielea, si va spun sincer ca pentru mine asta este secretul unui ten fara cosuri, pete si cat mai luminos.
      Toata treaba asta cu demachierea ar trebui sa fie "sfanta" pentru noi, femeile. Din acest motiv ritualul trebuie executat de doua ori pe zi: dimineata, dupa somn pentru a inlatura impuritatile adunate in pori dupa o noapte agitata si mai ales calduroasa, si seara, ca sa curatam machiajul si praful adunat peste zi.
       Pentru ca ne vor frumoase, cei de la Nivea ne sar in ajutor cu trei produse esentiale: apa micelara delicata 3in1, demachiant bifazic de ochi si servetele demachiante.
       Mai jos va arat cum le folosesc eu:
       V-am pregatit pentru ca ne dorim sa faceti si voi parte din #operatiuneademachierea un CONCURS care nu se desfasoara aici, ci pe facebook.Ce trebuie sa faceti este sa dati like,share  si comment acestei fotografii.La fiecare 10 like-uri si 5 comentarii un premiu va pleca spre una dintre participante.

        Click AICI pentru a va inscrie la concurs!


Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com