Melkior aduce pentru noi noutatile varii 2015

By | 7/01/2015 08:10:00 a.m.
       Imi plac culorile vibrante, puternice si vesele.Nu stiu daca sa le port pe haine, par, buze sau unghii, dar cu siguranta imi place sa le vad.
       Melkior a adus in magazinele sale o noua colectie de oje, cinci la numar:
       Care va place mai mult?Eu cred ca as putea sa imi calc pe inima si sa le port chiar si pe cea verde si pe cea roz neon.Va trebui sa ajung intr-un magazin sa le admir in realitate pentru a ma hotara, dar sigur cea rosie e deja pe lista "must have".Nuantele sunt Pink Cocktail, Disco Power, Crazytality, Crazy Pink si Vertigo.
        Tot pentru a marca venirea primaverii Melkior a scos si doua modele noi de gene false fantezie.Stiu sigur o persoana care o sa sara in sus de fericire cand o sa afle de acestea: prietena mea Cristiana.


         Gene false fantezie: Blue Look si Fantastic Look. Sunt gene false cu banda care adauga densitate genelor naturale pe toata lungimea lor.
         Daca pentru fetele excentrice s-au gandit la gene false fantezie, pentru noi, persoanele carora le plac look-urile delicate si feminine au creat o noua nuanta de rimel, una care sa se potriveasca perfect cu bronzul pe care il vom prinde sigur in vacanta.Noul rimel Mascara Space Volume Brown promite alungire si volum, dar mai ales rezistenta la transfer.De ce sa mint?Imi place sa imi accentuez privirea cu un rimel rezistent atunci cand nu am timp sa realizez un machiaj mai complex.
       Si pentru ca orice zi ar trebui sa se incheie cu demachierea tenului, Melkior are grija si de acest aspect, astfel ca au scos pentru noi un nou tip de servetele umede demachiante.Servetele demachiante Soft Clean promit o demachiere usoara a machiajului, dar si faptul ca nu ne vor irita ochii sau tenul.Eu chiar sunt curioasa de ele.Nu am intalnit pana acum servetele demachiante care sa nu ma faca sa lacrimez.

       Produsele de mai sus le gasiti in magazinele Melkior, si pe site-ul lor.

        Voua care v-a atras atentia cel mai mult?

        


Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com