Yves Rocher Les Plaisirs Nature Editii Limitate Vara 2015

By | 6/24/2015 11:30:00 a.m.
        Mereu mi-au placut editiile limitate, parca au ceva in plus fata de restul, sau asa imi pare mie pentru ca nu le pot avea la discretie.In vara aceasta Yves Rocher ne aduce noi produse in editie limitata cu arome racoritoare de lamaie, busuioc, anason si mere verzi.

    Grupate in doua noi colectii, produsele in editie limitata se impart asa:
Gel de dus nectar lamaie busuioc: potrivit pentru pielea sensibila datorita imbogatirii sale cu Aloe Vera are proprietati calmante, curatand pielea cu delicatete.Fara parabeni, acesta are ingrediente de origine vegetala ca: apa de lamaie, uleiuri esentiale de lamaie si busuioc.
Gel de dus gomant lamaie si busuioc: imbogatit cu pudra din nuca de cocos si din samburi de caisa, acesta are acelasi rol revigorant, dar pe langa asta ajuta si la exfolierea pielii cu delicatete, putand fi utilizat chiar si zilnic.
Apa parfumata pentru corp:Yves Rocher cauta sa ne revigoreze oriunde ne-am afla asa ca a pus lamaia si busuiocul intr-o apa pardumata care poate fi pulverizata pe piele indiferent unde am fi.
Gel de dus nectar mar anason: imbogatit cu gel de Aloe Vera are proprietati calmante oferind pielii o curatare delicata.
Gelul de dus gomant mar anason: are in compozitia sa seminte de kiwi si pudra din samburi de caisa ca sa exfolieze delicat pielea, curatand-o si lasand-o fina.Contine ca ingrediente apa din mar, uleiul esential de anason, gelul de Aloe Vera , semintele de kiwi si pudra de samburi de caise.
Apa parfumata pentru corp: daca sunteti iubitoare de mere verzi acest produs sigur o sa va placa, mai ales ca este usor de tinut in geanta si aplicat atunci cand nu maif aceti fata caldurii.

     Ei bine fetelor?Care va face cu ochiul?Pe mine ma atrag mai mult cele cu lamaie si busuioc.


Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com