Cum sa te demachiezi simplu si rapid cu Vichy

By | 6/09/2015 10:20:00 a.m.
       Demachierea, oare cat de importanta e? Sper ca nu asteptati raspuns la aceasta intrebare ca va trag de urechi.Demachierea este una dintre cele mai importante parti ale rutinei de ingrijire a tenului asa ca astazi va vorbesc despre produsul care pentru mine a revolutionat acest pas.
       De aproximativ doua luni testez revolutia in materia curatarii tenului: uleiul micelar demachiant din gama Purete Thermale de la Vichy despre care v-am scris si in acest articol.
       Ce imi place cel mai mult la acest produs este eficienta sa.Folosesc doua pompite de produs si imi demachiez in nici trei minute intreg tenul, fie si machiajul rezistent la apa.De cand am ramas fara demachianul bifazic, ochii mei au trecut printr-o era crepusculara, toate demachierile durand mai mult de 10 minute, cel mai mare timp fiind petrecut pentru demachierea rimelului.
       Un alt lucru care imi place este metoda de aplicare.Nu am intalnit pana acum produsul care sa nu fie nevoie sa il aplic cu dischete demachiante.Din cauza sensibilitatii pielii mele folosirea lor se leaga direct de aparitia rosetii, asa ca incerc sa le evit pe cat pot de mult.Aplicarea cu degetele si masarea produsului pe ten este o adevarata incantare pentru tenul meu.
       Inceputul utilizarii a fost abrupt pentru simplul fapt ca ochii mei sunt foarte sensibili si au nevoie de o perioada mai mare de adaptare la produsele noi.A existat o saptamana de usoare usturimi la nivelul ochilor, dar dupa trecerea acesteia nu am mai simtit niciun disconfort.
       Faptul ca este un ulei care contine apa termala nu simti nicio senzatie de uscaciune odata ce iti cureti tenul cu apa.Cum fac eu: aplic doua pompite in palme, masez tenul pana simt eu ca nu a mai ramas nimic "la locul lui", iar apoi imi platesc tenul cu apa rece urmand sa il sterg cu prosoape de hartie.
       Cantitatea de produs pe care o folosesc la o demachiere este infima, asadar de doua luni, de cand il folosesc am consumat mai putin de jumatate din  cei 125 de ml de lichid.Recipientul este inchis ermetic si prevazut cu pompita pentru o mai buna dozare, lucru ce trebuie cu adevarat apreciat.
Il recomand? Da, este un produs pe care o sa il pastrez in rutina de ingrijire a tenului, fie si doar pentru demachierea ochilor.
Brand: Vichy
Nume: Purete Thermale
Valabilitate: 6 luni de la deschidere
Cantitate: 125 de ml
Pret: ~ 70 de lei
De unde se cumpara:  Farmacii.

         Voi l-ati incercat? Ce metoda de demachiere preferati?

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre in comentarii si pe sudessasblog@yahoo.com