Pink Simple Make-up

By | 6/30/2015 07:55:00 a.m.
     Pentru ca asa sunt eu, curioasa, evident ca primul lucru pe care l-am facut dupa ce v-am aratat in articolul Freedom Makeup London Goodies a fost sa ma machiez cu produsele,adica sa le tesez.
     De cand le-am primit le tot folosc, dar inca nu mi-am facut o parere clara despre farduri.Unele sunt prafoase, altele deloc, unele sunt prea sidefate, iar altele au sclipici in ele.
     Au plusuri si minusuri, dar o sa realizez cat de curand un articol despre ele.Mai inainte sa va spun voua aici pe blog trebuie sa ma asigur ca stiu totul despre ele, asa cum e si normal azi.
     In acest articol va arat primul machiaj pentru ochi realizat cu aceste farduri.Va pot spune ca imi place cum se combina culorile, ca sunt intense, dar ca primerul lor e varza.L-am folosit de cinci ori pana acum si de fiecare data, dupa patru ore produsul era strans in pliurile pleoapei.De intensificat nuantele, le intensifica, dar atat.Not Good!

        Nu imi dau seama de ce mie imi pare mai intens atunci cand ma uit in oglinda, dar aparent e doar parerea mea.
        Dupa ce am postat articolul Nude Simple Make-up mi-ati dat un imbold sa va mai arat ce machiaje port.Ma bucur ca v-a placut si promit sa revin si cu altele aici.
        Pentru acest machiaj am folosit:
1.Pro Eye Primer de la Freedom Makeup London
2.Pro Shade&Brighten Shimmers de la Freedom Makeup London (aici poze si swatch)
3.Pro Shade&Brighten  Mattes de la Freedom Makeup London (aici poze si swatch)
4.Pro Shade&Brighten Play de la Freedom Makeup London (aici poze si swatch)
5.Oriflame Very Me Eyeliner in buanta Black
6.Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 (aici poze si swatch)

         Ei? Cum vi se pare machiajul?Iubi a zis ca nu e de zi, ca e prea intens pentru a il purta vara, mai ales din cauza rozului sidefat.Voi ce parere aveti?E un machiaj de seara?Eu nu cred asta....

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com