NIVEA in-shower body lotion Firming Q10 Plus Review

By | 6/12/2015 09:27:00 a.m.

     Poate ca sunt eu prea obosita dupa acest inceput tonic de an, sau poate ca imi place mai mult iarna, dar vremea de afara ma oboseste.Caldura ma face sa asudez mai mult decat este nevoie, bine ce-i drept si beau mai multa apa decat in mod obisnuit, dar atunci cand sunt pe strada singurul lucru la care a gandesc este dusul meu cu apa calaie.
      De cand au lansat Nivea Pearls tot testez lotiunea de corp cu utilizare sub dus pentru firmitate  Q10 Plus si nu va mint cand va zic ca este cel mai folosit produs pentru corp de cand a venit vara.Este minunea acestei veri pentru mine.
      Imi place ca lasa pielea hidratata si fina, si in acelasi timp dupa dus simt cam 10 minute senzatia de racoare data de perlele care odata masate in piele se sparg si elibereaza ingredientele active menite sa ajute la cresterea fermitatii.
      Nu imi dau seama daca pielea imi este mai ferma, si sunt de parere ca penru a functiona, orice crema are nevoie de ajutorul nutritiei si al efortului fizic, asadar nu ma asteptam sa am pielea altfel decat hidratata, frumos mirositoare si poate putin exfoliata.Spun de exfoliata pentru ca odata aplicata pe piele, crema are doua componente: una lichida si una sub forma unor particule galbene asemanatoare unor perle care prin masare realizeaza un gomaj fin al epidermei.
      Mirosul lotiunii de corp pentru fermitate cu Q10 Plus este simpatic si deloc intepator, mie imi aduce putin a eucalipt, este racoritor oricum.


Il recomand? Da, este un produs care cu siguranta va sta mult timp in raftul meu din baie, poate venirea iernii sa il scoata de acolo, dar parca si iarna imi place sa imir acoresc pielea.
Brand: Nivea
Nume: In-Shower body lotion
Nuanta: Firming Q10
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Cantitate: 250 ml
Pret: ~18 lei
De unde se cumpara: supermarket-uri, DM, online.


 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com