Max Factor Lipfinity 108 Frivolous Lipstick Review

By | 6/10/2015 10:01:00 a.m.

      Rujurile au ajuns sa fie un subiect pe care l-am abordat foarte des in ultima perioada aici, pe blog, dar credeti-ma ca sunt si produsele de machiaj care mi-au mancat cei mai multi bani in ultima jumatate de an.
      Azi va vorbesc despre unul dintre cele mai rezistente rujuri pe care le-am incercat eu pana acum.Am mai scris un articol in care am inclus unul dintre produsele acestei game Lipfinity by Max Factor, dar au trecut cam 2 ani de atunci.
      Imi plac rujurile inchise la culoare penru ca imi pun in evidenta pielea alba, si ma ajuta sa am un look curat si sofisticat de fiecare data cand nu am timp sa imi realizez un machiaj "complicat" al ochilor.
       Lipfinity 108 Frivolous este un produs extra-rezistent, asta inseamna ca promite sa stea pe buze 24 de ore, si are mari sanse sa isi indeplineasca aceasta promisiune daca nu o sa mancati ceva super uleios sau nu va rontaiti voi buzele(cazul meu).
       Ruj in 2 pasi ca sa spun asa: primul este rujul sau pigmentul, si al doilea este balsamul.Eu una il mai las si fara balsam atunci cand vreau un finish mat.
       Daca am treaba toata ziua, si singurul moment in care stiu sigur ca reusesc sa ma uit in oglinda este acela cand plec dimineata de acasa cu siguranta aleg acest tip de produs( mai am alte doua nuante).Buzele arata super bine intreaga zi, si nu trebuie sa revin cu culoare, ci doar cu balsam.
       Rezistenta il face sa fie destul de uscativ( sa actioneze asupra buzelor cu efecte de deshidratare) asa ca dupa o zi in care l-ati purtat trebuie neaparat sa le hraniti ca altfel a doua zi nu veti putea sa purtati nimic care sa le faca sa arate decent.Asta este pacatul tuturor produselor cu rezistenta crescuta.
       Acoperirea este totala chiar din primul strat, dar e destul de greu sa urmaresti conturul buzelor cu pensula produsului.Cel mai bine este sa iti realizezi un contur in prealabil, dar eu nu am gasit inca niciun creion care sa fie la culoarea asta.
     

   

Il recomand? Da, este un produs care isi face treaba.Nu o fi rezistand el mereu 24 de ore, dar pot sta linistita inreaga zi atunci cand il port.
Brand: Max Factor
Nume: Lipfinity Lipstick
Nuanta: 108 Frivolous
Valabilitate: 12 luni
Pret: ~45 de lei
De unde se cumpara: Orice magazin care are stand Max Factor, magazine online


 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com