M·A·C Trend Forecast Spring 15 Lip and Cheek Palette Review

By | 6/03/2015 10:14:00 a.m.
      Daca tot imi doresc sa imi dezvolt abilitatile de a nu mai manca rujul de pe buze va pot spune ca aceasta paleta este raiul pe pamant.Cu o rezistenta peste media normala a rujurilor, si o pigmentatie care face ca produsul sa ramana cumva "impregnat" pe piele toata ziua.
      Acum aproape o luna am luat parte la deschiderea noului magazin MAC din MegaMall despre care v-am vorbit in acest articol.Tot de atunci supun la teste drastice noua paleta a acestui brand.AM utilizat-o in fel si chip, dar trebuie sa recunosc ca arata cel mai bine pe buze.Ce sa-mi fac adaca nu ma descurc cu blush-urile crema?
      Aparuta in aceasta primavara MAC Trend Forecast Spring 15 Lip and Cheek Palette cuprinde nuante pe gustul si preferintele tuturor femeilor: de la nude-uri delicate pana ma rosu si violet efervescent.
       Asa cum v-am spus si mai sus, cea mai mare calitate a acestor produse, din punctul meu de vedere, este rezistenta.Nu odata s-a intamplat sa plec de acasa la 8 dimineata si sa ajung la 18 si sa vad ca rujul este tot acolo, poate nu ma fel de intens, dar exista.Sunt o persoana mai comoda, trebuie sa recunosc, iar caratul produselor de machiaj dupa mine nu reprezinta punctul meu forte asa ca va rog sa ma intelegeti de ce atunci cand caut un produs de buze il vreau pe cel mai rezistent.
       Nuantele sunt minunate, dar oricat de mult mi-ar face lacere sa am buze "catifelate si diafane", rosul si violetul sunt absolut dementiale.Poate ca ar trebui sa fiu mai atenta la cat de des le folosesc pentru ca nu mereu se potrivesc cu outfit-ul sau cu machiajul ochilor, dar mi-e foarte greu.
        O alta calitate pe care am remarcat-o este usurinta cu care lucrez cu ele.Se intind frumos si se blenduiesc tare usor ( am mai facut ombre lips).
        Sunt doar doua chestii care ma deranjeaza , primul este faptul ca fiind profesionale nu sunt destinate utilizarii zilnice, sau daca vrei sa le folosesti zilnic trebuie sa ai un hidratant de buze suuuper bun ca altfel ti le usuca de zici ca ai solzi pe buze, si al doilea este lipsa unui aplicator.Daca nu ai o pensula speciala iti va fi destul de greu sa le utilizezi.
        Ambalajul este tare simpatic si rezistent, inchiderea facandu-se prin magnetism.
        Ca sa nu mai lungesc vorba, acestea sunt nuantele: Seasonally Peach, Spring Sensation, Must Have Melon, Go Guava, Bang On Red,  One To Watch (numite in oridinea pozelor de swatch).
           Si in pozele de mai jos aveti swatch-uri realizate pe buze:Il recomand? Da, este un produs care eu consider ca isi merita banii, dar nu este pentru utilizarea zilnica.
Brand: MAC
Nume: Trend Forecast Spring 15 Lip and Cheek Palette
Nuante: Seasonally Peach, Must Have Melon, Bang On Red, Spring Sensation, Go Guava, One To Watch 
Valabilitate: Nu am gasit un termen de valablitate, dar banuiesc ca 12 luni de la deschidere.
Cantitate: 6 g de produs.
Pret: Nu stiu pretul din Romania, dar am vazut ca pe site-ul oficial MAC US este la 40$.
De unde se cumpara: Magazinele MAC.

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com