M·A·C Retro Matte Ruby Woo Lipstick Review

By | 6/08/2015 08:19:00 p.m.
      Rujurile rosii sunt slabiciunea mea, de ce sa nu recunosc? Daca este un produs de machiaj caruia nu ii pot rezista este rujul rosu.Momentan sunt obsedata de unul dintre rujurile MAC.
      Vorbesc despre unul dintre rujurile colectiei Retro Matte: Ruby Woo.Il consider cel mai rosu-rosu pe care l-am intalnit vreodata si sunt sigura ca alegerea lui la ocaziile speciale ma va face sa stralucesc la propriu.
       L-am incercat prima data la deschiderea noului magazin MAC din MegaMall (despre care v-am vorbit in acest articol) si m-am indragostit de el asa ca o saptamana mai tarziu am dat o fuga si mi l-am cumparat.
       Ce imi place cel mai mult la el este faptul ca este cremos si nu usuca buzele chiar daca este mat.Nu mi s-a intamplat pana acum ca un ruj cu finish mat sa nu imi strice buzele.Rezistenta sa este destul de buna, dar nu la fel ca a rujurilor din paleta Forecast Lip ans Cheek la care am scris aici review.
       Culoarea este minunata, un rosu intens si mat, care acopera buzele dintr-un singur strat, iar forma sa ajuta la o aplicare mai facila, sau cel putin asa mi se pare mie.
       Am observat ca nu migreaza de pe buze pe parcursul zilei, asa cum mi s-a intamplat pana acum cu rujurile mate, iar acest aspect este unul important deoarece o persoana asemanatoare mie, care nu dispune de timp in care sa isi retuseze machiajul pe parcursul zilei va dori ca totul sa stea la locul lui cat de mult timp posibil.
       Si doua poze in care am purtat acest ruj: prima de la deschiderea magazinului din Mega Mall.

Il recomand? Da, este un produs care chiar isi merita banii
Brand: M·A·C
Nume:Retro Matte Lipstick
Nuanta: Ruby Woo
Cantitate: 3 g
De unde se cumpara: magazinele MAC

          Va place cum arata pe buze?Care este rujul vostru rosu-rosu preferat?

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com