La Roche Posay Anthelios XL BB Cream SPF50+ Review

By | 6/11/2015 10:40:00 a.m.

      De cand am aflat cat de importanta este protectia solara sunt intr-o cautare continua.Am testat timp de aproape o luna crema coloranta pentru protectie solara Anthelios BB Cream SPF50+ La Roche Posay.
      Pot spune din start ca este un produs care nu m-a dezamagit.Tenul meu este la fel de alb ca in luna martie, si principala vinovata a acestei minuni este crema de protectie solara.
      Ce caut eu la o crema de protectie solara:sa ma protejeze de razele UVA si UVB; sa nu imi irite tenul; sa fie o baza buna de machiaj; sa nu imi faca tenul sa luceasca la o ora dupa ce am iesit pe usa.Cer multe?Eu nu cred.
      Colorata si destinata chiar si tenurilor sensibile pot spune ca Anthelios BB Cream SPF50+ La Roche Posay are o singura "buba": alcoolul care se regaseste in compozitia sa.Eu v-am mai vorbit despre acest aspect al produselor La Roche Posay in special pentru a va anunta in cazul in care exista printre voi persoane care sunt alergice sa stie sa fie atente.Pentru mine alcoolul din produsele cosmetice nu constituie un impediment care sa ma faca sa nu le mai folosesc, asadar va pot spune din start ca eu nu am simtit prezenta lui nici in miros si nici in copozitie.
       Produsul este vedeta accestei veri pentru gama Anthelios si are si de ce sa fie pentru ca are calitatea de a fi folosit pentru doua motive:protectie UVA/UVB si uniformizarea tenului.Datorita faptului ca este colorata ea poate fi folosita si singura, cu o pudra deasupra.Uniformizeaza tenul, dar nu il tine mat intreaga zi.In cazul meu,dupa aplicarea unei pudre, tenul sta mat aproximativ 5 ore, dar cred ca daca temperaturile de afara ar fi mai scazute perioada s-ar intinde pana la 8 ore.Din pacate crema nu este dispobilia in mai multe nuante, si asta este un lucru stiut in cazul meu, anume ca tenul meu este deschis si majoritatea bb cream-urilor imi sunt inchise.
       Finish-ul este lucios, dar dupa 10 minute crema se absoarbe in piele si "stralucirea" se diminueaza.Am folosit-o atat ca baza de machiaj, cat si singura cu o pudra deasupra.Mi-a placut mai mult ca baza de machiaj din cauza nuantei putin inchise pentru mine.Nu am observat sa influenteze in vreun fel culoarea finala a tenului dupa aplicarea fondului de ten, si mentionez asta pentru ca am vazut schimbari in cazul altor produse asemanatoare.
       Mi-ar fi facut placere ca acest produs sa nu contina alcool denat. si sa fie o nuanta mai deschisa, dar in rest nu am nimic de obiectat despre ea.Nu m-a iritat, nu mi-au aparut cosuri si nici nu am observat vreo schimbare a texturii tenului.

Il recomand? Da, este un produs bun pentru protectia impotriva razelor violente ale soarelui.
Brand: La Roche Posay
Nume:Antheilos XL BB Cream SPF50+
Valabilitate:12 luni de la deschidere
Cantitate:50 ml
Pret: ~50 de lei
De unde se cumpara: farmacii, magazine online tip farmacie.
     
        Nu uitati ca pana in luna iulie beneficiati de o consultatie gratuita in cadrul campaniei Zilele Protectiei Solare despre care v-am spus si in articolul despre protectia solara.

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com