Ivatherm Sunlight 50+ crema hidratanta pentru fata cu protectie solara foarte ridicata

By | 6/15/2015 09:35:00 a.m.

      Asa cum deja ne-a obisnuit, Ivatherm isi doreste ca noi sa avem pielea frumoasa si ingrijita, iar pentru a veni in ajutorul nostru a creat un nou produs: Crema hidratanta pentru fata cu protectie solara foarte ridicata SUNLIGHT 50+.
      Oferind protectie completa impotriva UVA, UVB si IR noua crema hidratanta Ivatherm este destinata tuturor tipurilor de ten, mai ales celor sensibile.Protejand ADN-ul celular, SUNLIGHT 50+ are proprietati anti-inflamatorii, imuno-modulatoare si previne imbatranirea prematura a pielii.
      Asa cum deja stim, sau cel putin eu stiu foarte bine, pentru o perioada scurta de timp radiatiile solare provoaca inflamatii, pigmentari, arsuri (leziuni la suprafata pielii), insa ceea ce nu vede, si cel mai probabil nu dorim sa luam in calcul este faptul ca pe termen lung aceste minunate radiatii solare ataca sistemul imunitar, degradeaza ADN-ul celular si provoaca imbatranirea accelerata.
      Probabil ca de razele UVA si UVB ati auzit pana acum, dar e bine sa va spun totusi ca acestea doua sunt cele care declanseaza reactii foto-chimice care duc la afectarea imediata si pe termen indelungat a pielii si parului.

      Despre radiatiile IR( IR-A,IR-B, IR-C) stim mai putine, dar ele sunt responsabile de efectul de incalzire al pielii, generand cei mai multi radicali liberi.Acestea sunt vinovatele pentru imbatranirea prematura a pielii.
      Ce imi place la aceasta crema este faptul ca are atat rol hidratant cat si rol de protectie.Oricat de stricta ar fi o rutina, trebuie sa recunoastem ca folosirea unui singur produs in loc de doua este un avantaj oricum am privii.
       O sa revin curand cu un review al acestei creme pentru a va spune exact ce parere mi-am facut despre ea.Am mari asteptari, trebuie sa recunosc.
       Produsul il puteti gasi in farmacii la un pret in jur de 60 de lei.

       Ce parere aveti?Sunteti curioase sa o incercati?

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com