Concurs MustaeV Skinny Tint Foundation- pentru bloggeri

By | 6/02/2015 10:41:00 p.m.

       Creat pentru make-up artistii profesionisti, dar ajuns sa fie utilizat si laudat de toata lumea, brandul MustaeV este originar din Korea si se bazeaza pe 60 de ani de experienta in industria produselor de machiaj si cosmetica.
        Realizat pentru noi, pasionatele de beauty mi-a trezit imediat curiozitatea si va pot spune ca am ramas profund impresionata de calitatea lor.De la fondurile de ten ( Mustaev Skinny Tint Foundation- review aici ), pana la farduri ( review aici) si produse pentru buze( MustaeV 10 Lip Pro Palette- review aici) toate mi s-au potrivit manusa si se vede ca lucrul cel mai important pentru aceasta firma este calitatea pe care o ofera cumparatorului.
         Pentru ca MustaeV isi doreste sa afle parerile cator mai multe femei mi-a oferit sansa de a va face cadou minunatul lor fond de ten: Skinny Tint Foundation in nuanta Bright Beige , pentru a va convinge de calitatile sale.Din acest motiv concursul este deschis doar pentru bloggeri mici si mari, fete care-si doresc sa incerce produsele MustaeV.

          Ce trebuie voi sa faceti? Sa scrieti un articol in care sa imi spuneti care trei produse de pe site-ul www.mustaevusa.com va fac cu ochiul.Articolul trebuie sa includa un link catre www.sudessa.com si unul catre www.mustaevusa.com. Puteti sa va inspirati de oriunde, sa spuneti ce va doriti, ce va fac  produsele sa credeti despre ele, doar sa nu uitati sa imi lasati un comentariu cu link-ul articolului vostru.

           Pentru ca mi se pare bine sa dau eu tonul, va voi spune aici care sunt cele trei produse pe care eu mi le-as dori si planuiesc sa mi le cumpar:
1. Smudge Proof Catwack Gel Liner- am auzit numai cuvinte de lauda despre el si tare sunt curioasa cum este:
2.  Face Architect Powder- Light On- mereu sunt in cautare de pudre care sa le pot tine in geanta si imi gasesc cu adevarat greu nuante deschise la ele.Asta pare destul de deschisa si chiar sunt curioasa cum e.

     

3. Single Eyeshadow- Diamond. De cand am incercat fardurile lor pot spune ca m-au vrajit prin rezistenta si vreau sa incerc mai multe, iar acum sunt vrajita de o nuanta sidefata.Caut un produs pe care sa il pot folosi si pe obraji si pe pleoape si cred ca fardul asta s-ar potrivi dorintelor mele:

        Deci, ce spuneti? Care sunt produsele care va atrag cel mai mult?Castigatoarea o voi afisa pe data de 11 iunie.

       Later Update: Fetelor mi-au placut foarte mult articolele voastre, si pentru ca nu m-am putut decide la care dintre voi sa dau premiul am hotarat sa folosesc random list.

          Asa cum puteti vedea si in printscreen-ul de mai sus, castigatoarea este Loredana Manciu.Felicitari draga mea.Astept mail de la tine ca sa stabilim cum facem sa iti dau premiul.
     

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com