Essence The Gel Nail Polish Giveaway

By | 6/25/2015 01:56:00 p.m.
     Azi este o zi tare fericita, tocmai ce am terminat sesiunea si sper ca atunci cand voi primi raspunsurile, adica notele sa fiu la fel de happy ca astazi.
     Pentru ca nu vreau sa ma bucur singura, am hotarat ca azi va fac un cadou si o sa va ofer un kit complet de manichiura de la essence din noua colectie :The Gel Nail Polish.
     Noua colectie de oje de la essance isi doreste sa ofere efectul de manichiura cu gel, fara a mai utiliza lapa UV si fara a mai vatama unghiile.
     Kitul pe care il puteti castiga este compus din: Base Coat, Top Coat, 23 Wonderfuel Nail Polish, 13 Forgive Me Nail Polish:

     Ce trebuie sa faceti?
1.Sa va abonati prin email (click aici)  sau scrieti-va emailul in bara din dreapta unde scrie "Abonati-va prin e-mail) pentru a afla cat repede de articolele si concursurile pe care vi le pregatesc!
2.Share acestui articol pe facebook si like pagina Sudessa (puteti face asta in apasand butonul Like din bara laterala din dreapta ecranului).
3.Lasati-mi un comentariu in care sa imi spuneti ce culori de oje preferati si sa imi lasati si link-ul share-ului de pe facebook.

     Concursul se termina pe 2 iulie. Multa bafta tuturor!

      Castigatoare este Beauty by Irina, felicitari!Astept email de la tine cu datele de contact!

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com