Elmiplant SUN ne ajuta sa ne imprietenim cu soarele

By | 6/04/2015 10:30:00 a.m.
       Daca in copilariea mea soarele nu era atat de nociv, sau poate nu se stia ca este, in adolescenta am aflat ce inseamna arsuri solare de grad ridicat si de atunci m-am lecuit de bronz.Nu pot spune ca imi lipsea ca as minti, dar trebuie sa recunosc ca ma distra cum se uita lumea pe strada, in miezul verii, la picioarele mele albe ca o coala de hartie.
       Vara trecuta am descoperit ca exista bronz si pentru persoanele cu lipsa mai mare de pigment in piele si m-am mandrit cu brunul pe care l-am capatat, protejandu-ma.Exact asa ne ademeneste si elmiplant vara aceasta: ne promite bronz seducator si iele sanatoasa.Ce ne-am putea dori mai mult de atat?Sa fie naturale? Pai inca nu v-am zis ca ingredientele folosite in compozitia lor sunt 100% organice!
       Gama elmiplant SUN este, cred eu, cea mai completa gama de protectie solara de la noi de pe piata, asadar orice ati cauta sigur veti gasi la standurile lor.
       Sa va spun repede ce stiu sigur ca vreau sa incerc de la ei:
   
elmiplant Cremă de faţă cu protecţie solară, SPF 50, 50ml - 18,75 lei  Faptul ca are in componenta extractul de  bearberry, care  ajută la prevenirea petelor pigmentare cauzate de expunerea îndelungată la soare, dar si  Alantoina, D-Pantenolul şi Bisabololul care împiedică apariţia iritaţiilor ma face sa cred ca este un produs bun pentru ceea ce caut eu.


elmiplant SUN Light! loţiune protecţie solară cu SPF 30 la doar 24,48 lei.Caut de mult timp ceva care sa imi hraneasca, sa imi hidrateze si sa imi protejeze pielea in acelasi timp si din descrierea produsului aceasta este ideala.
  
   
elmiplant SUN baby,Crema cu protecţie solară pentru faţă şi corp pentru copii,  SPF30, 18,75 lei.Mai mereu ma opresc la standurile de produse de protectie solara pentru copii pentru ca in mare parte sunt mai bine formulate, deci eu clar o sa arunc un ochi si pe acolo, chiat ca acum nu mai au decat ingrediente organice toate produsele lor.
     Alte produse elmiplant de care ne putem bucura vara aceasta sunt:
-Noile uleiuri pentru plaja: elmiplant SUN Tropical Escape, ulei pentru bronzare rapidă


-elmiplant SUN, loţiuni pentru copii, SPF30 

-elmiplant SUN, loţiuni cu protecţie solară ( eu cumpar din acestea in fiecare vara, parca sunt singurele care si-au facut pana acum efectul la mine)

-elmiplant SUN, loţiunile TAN & PROTECT – SPF20-uleiuri

-elmiplant SUN Loţiuni după plajă

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com