NIVEA #DIYHAIRSTYLING pentru toate femeile care vor sa fie CHIC!

By | 6/16/2015 10:39:00 a.m.
       Cand vine vorba despre aranjarea parului trebuie sa recunosc ca nu sunt o experta, mai exact am doua maini stangi.Cu toate ca stiu ca sunt neindemanatica nu imi place sa merg la coafor pentru a ma aranja atunci cand urmeaza sa merg la un eveniment pentru simplul motiv ca de fiecare data cand am fost am iesit de acolo ori cu "sarmale' ori cu un coc de nuna.
        Probabil ca se vede tare ca nu stiu sa ma descurc singura cu parul de m-a invitat Nivea la workshopul de hairstyling.Ce-i drept mi-a prins bine ca de atunci parca am tupeul sa incerc si altceva decat a-mi pune ochelarii de soare pe cap (asta e trucul meu secret).
        Pentru ca Nivea se gandeste la toate femeile a lansat de curand un ghid de coafuri rapide.Acum ca a venit vara, deci si caldura, trebuie sa fim cat mai chic, nu-i asa?Cum altfel daca nu cu niste coafuri simple dar de efect?
        Pe site-ul Nivea puteti gasi coafuri simple atat pentru voi fetelor, cat si pentru fetitele voastre.
        Un alt lucru care imi palce la noua platforma pentru styling de la Nivea este faptul ca are o sectiune separata in care hairstylistul Sally Brooks a raspuns celor mai frecvente intrebari ale femeilor in ceea ce priveste ingrijirea si aranjarea parului.
      Aici vedeti cat de entuziasmata eram cand imi arata Oana de la Gett's Studio cum sa imi fac coafurile rapid, iar daca intrati pe videoul  #DIYHAIRSTYLING o sa va radeti si mai mult.
        Eu am incercat pana acum patru dintre coafrule rapide, dar cea mai apreciata de prietenele mele a fost Twisted Ponytail:
        Voi ati intrat pe site sa vedeti despre ce este vorba?Care dintre metode o sa le incercati?

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com