Yves Rocher News

By | 5/14/2015 02:28:00 p.m.
       Am aflat de curand ca Yves Rocher nu se cuminteste, si dupa ce ne-a surprins la incepututl acestei primaveri cu noi game pentru ingrijirea tenului, acum ne aduce mireasma primaverii intr-un parfum.


       Parfum revigorant, spontan si senzual, noul Naturelle Osmanthus se lauda cu note de mijloc ale extractului de iasomie de Sambac si ale esentei colorate si feminine de Osmanthus imbinate cu vivacitatea esentei de lamaie si cele acide ale esentei de cedru.


        Pe langa acest "misterios" nou parfum, pe care abia astept sa il miros, tot acum, Yves Rocher s-a gandit ca trebuie sa ne ajute sa aratam bine in lunile de vara asa ca a scos pe piata o "Cura ultra-concentrata anti-celulita"  care sa ne imbunatateasca aspectul pielii afectate de celulita.Continand extract concentrat de Mangustan acest produs promite diminuarea in 7 zile de utilizare de pana a 20% aspectului cojii de portocala.


        CLÉ VÉGÉTALE MINCEUR este gama care isi propune sa ne ajute sa fim suple si sa avem o piele tonifiata si frumoasa, iar produsul "Cura ultra-concentrata anti-celulita, pentru zonele rebele" pare a fi vedeta acestei game.
        Expertii Yves Rocher ne dezvaluie ca secretul frumusetii, atat a tenului cat si a pielii de pe intreg corpul este asimilarea, asa ca acesta este principiul pe care se bazeaza lupta impotriva celulitei, principiul pe care se bazeaza si cura ultra-concentrata anti-celulita.