Vichy Idealia Skin Sleep

By | 5/21/2015 04:46:00 p.m.

        Tu stii ce se intampla cu tenul tau pe parcursul noptii? Eu nu stiam pana ieri cand am aflat ca Vichy a lansat si la noi noul gel-balsam Idealia Skin Sleep care are rolul de a repara pielea pe parcursul noptii.
         Daca pe parcursul zilei rolul pielii este acela de a ne proteja de bacteriile si virusurile care zboara prin jurul nostru, noaptea bariera protectoare scade si se activeaza sistemul de regenerare celulara: pielea se autorepara, se regenereaza si elimina toxinele acumulate pe parcursul zilei.
         Datorita progamului incarcat pe care femeia din secolul XXI il are, perioada de somn a devenit din ce in ce mai neregulata, astfel somnul este de cele mai multe ori neodihnitor, ceea ce produce o calitate a regenerarii pielii scazuta.


          Poate va intrebati cum ne putem da seama daca avem o calitate scazuta a somnului.Asta m-am intrebat si eu, dar Vichy si-a facut temele si mi-a raspuns chiar inainte sa apuc sa intreb pe cineva.Adevarul este ca orice ora pierduta din timpul destinat somnului poate fi identificata pe tenul nostru, si semnele sunt date de lipsa de luminozitate, aspectul tern si structura usor neuniforma a acestuia.Astfel ca pielea poate parea iritata(rosie), iar trasaturile fetei usor cazute.
          Tocmai pentru ca nu exista varianta in care putem sa muncim mai putin si sa nu ne mai stresam atat de mult, Vichy a creat IDEALIA SKIN SLEEP care contine 6 ingrediente active + 1 complex reparator : acid hialuronic, acid gliciryzic, cafeina, adenozina, LHA + complexul reparator format din: vitamina B3, extract de sambure de caisa, ceramide 5.
           Acest gel-balsam a fost creat pentru a actiona atat in procesul de regenerare celulara din timpul noptii, cat si in cel de intarire a functiei de bariera protectoare a pielii.


           Studiile au demonstrat ca dupa o luna de utilizare pielea femeilor devine de pana la 16 ri mai fina, cu 33% mai tonica si cu pana la 15% mai putine semne de oboseala.
           Pentru ca are o textura lejera, Idealia Skin Sleep induce senzatia de prospetime, prezenta uleiurilor regenerante permitand un finisaj uscat al acesteia.
         
         

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com