The One Mascara: care pe care!

By | 5/07/2015 09:01:00 a.m.
       Mult timp a trecut de cand nu am mai realizat o comparatie intre doua produse.Parca si mai mult a trecut de cand nu am mai facut un review pentru un rimel, nu-i asa?
       Am marea problema de a deschide toate produsele pe care mi le cumpar sau le primesc.Nu imi dau seama de ce nu ma potolesc odata, ca doar stiu ca toate au termen de valabilitate si odata deschise nu le mai pot sigila.Eh, asta este motivul pentru care trebuie sa folosesc concomitent mai multe produse de acelasi tip.


       Asa am ajuns sa am in acest moment patru rimeluri diferite.Doua dintre ele sunt de la Oriflame, si despre acestea va voi vorbi.Calitatea mea cea mai mare, atunci cand vine vorba despre acest tip de produse este aceea ca nu reusesc niciodata sa le termin.Orice-as face, ajung sa le arunc pentru ca trebuie, nu pentru ca se termina.Voi cum reusiti sa le terminati?
       Astazi o sa va povestesc despre cele doua produse din gama The One by Oriflame:Volume Lash Mascara si 5-in-1 Lash Mascara.
       In cazul primului trebuie sa recunosc ca este al doilea pe care il folosesc.Atat de mult mi-a placut.Trebuie sa recunosc faptul ca eu caut sa am rimeluri rezistente, care sa nu imi curga pe piele, dar imi doresc ca acestea sa nu fie waterproof.Am impresia ca produsele rezistente la apa imi usuca genele.


       Volume Lash Mascara este un produs tare bun, cel putin in machiajul de zi.Nu consider ca incarca genele, chiar din contra.Este un rimel care ajuta la intensificarea privirii, stiu ca volum nu inseamna alungire, dar mie mi se pare ca acest produs da alungire genelor, nu volum.Probabil ca am eu genele rare sau ca nu stiu ce inseamna volum la gene, dar nu consider ca da volum.In rest, este un produs ideal pentru zi.Nu ofera efectul de gene false.


        5-in-1 Lash Mascara pe de alta parte ofera acest efect.Nu folosesc gene false, si asta pentru ca nu stiu sa le aplic cum trebuie, dar imi place sa am gene mai bogate si mai lungi, si cred ca acest rimel chiar face asta.Cred ca numele "5-in-1" chiar i se potriveste.Rezista foarte bine pe gene intreaga zi, nu curge, intensifica, da volum, si alungeste.Cred ca puteti vedea asta in fotografiile de mai jos.

        Diferentele le vedeti si voi, deci nu pot spune ca sunt doar in inchipuirea mea.Trebuie sa recunosc ca 5-in-1 Lash Mascara este waterproof, si ca eu nu il recomand pentru folosirea zilnica, dar la anumite ocazii chiar se merita sa ai gene mai bogate.
        Ce parere aveti?Ati incercat vreunul dintre aceste doua produse?V-a placut?

   
 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com