L'Oreal Color Riche Addictive Plum Review

By | 5/20/2015 07:05:00 p.m.

    V-am mai zis si in alte articole ca nu ma dau in vant sa port pe unghii culori care nu deriva din primarul rosu.Datorita incapacitatii mele de a-mi imagina unghiile altfel decat rosii, roz, grena sau cel mult violet ajung sa pun mana pe toate ojele care intra intr-un fel sau altul in "spectrul cromatic" menționat mai sus.
     Astfel am ajuns acasa de la Beauty Swap #2 cu aceasta minunata oja de la L'Oreal Paris.Imi plac mult noile lor oje, in principal pentru ca au o cantitate mai mica de produs fata de cele obisnuite, deci nu apuca sa se usuce.Pe langa cantitatea mai mult decat potrivita din punctul meu de vedere sunt si rezistente.Pentru aceasta pe care o vedeti azi am realizat fotografiile dupa aproximativ patru zile de la aplicare si puteti vedea si voi ca nu e ciobita, nu a sarit de pe unghii, insa trebuie sa recunosc ca se usuca destul de greu.

      Culoarea este tare frumoasa, dar mie mi se pare ca este o diferenta intre cum arata in sticla si cum arata pe unghii.Aplicata isi inchide nuanta de ciclam si ajunge sa fie aproape grena.


       Eu am aplicat-o cum v-am aratat si in acest articol ca imi aplic orice oja.Am unghii pa care foarte greu rezista ojele si am nevoie de ajutor pentru a le face sa stea in loc.

       Voi ce oje ati mai folosit si v-au rezistat?

Il recomand? Da, este un produs care m-a convins.Poate este doar nuanta aceasta, pentru ca am mai avut trei alte oje Color Riche si nu mi-au placut, dar rezista exceptional.
Brand: L'Oreal Paris
Nume: Color Riche NailPolish
Nuanta: 503 Addictive Plum
Cantitate:  5 ml
Pret: 15 lei
De unde se cumpara: Kendra, Douglas, DM, magazine online.