Inglot Star Dust

By | 5/08/2015 11:19:00 a.m.
     Pigmenti, rujuri, blush-uri, buretei si case-uri pentru make-up artisti.Asta am gasit aseara la lansarea noii colectii de produse de machiaj si accesorii la magazinul Inglot din Baneasa Shopping City.

     Agitate mare aseara, demonstratii de machiaj si muulte swatch-uri colorate pe mainile pasionatelor de machiaj.Imi place sa vad lumea vesela si pasionata, ma umple de energie.
     Evenimentul de lansare petrecut aseara a marcat lansarea colectiei STAR DUST in magazinele din Romania.
     Trebuie sa recunosc ca dintre toate produsele noi mie mi-au placut cel mai mult creioanele de buze pe care le-am swatch-uit pe mana si nu s-au sters nici dupa ce am facut dus.Am reusit sa le "dau jos" doar cu demachiant bifazic.Mi-a parut rau ca nu mi-am luat unul dintre ele, pe cel rosu, desigur, dar sigur la urmatoarea mea vizita in magazin o sa plec de acolo cu minim patru dintre ele.
      Culori noi si frumoase si la pigmenti.Rozul-auriu mi-a placut atat de mult ca destinul mi-a facut o surpriza, (impreuna cu fetele de la Inglot) si l-am gasit in cadoul primit de la ele la plecare.M-am simtit ca si cand as fi primit o bijuterie, asa de bine arata.
      Pe langa cosmetice, Inglot a pregatit si accesorii noi: bureteti colorati pentru fata si beauty case-uri de toate marimile si culorile.Mie mi-a ramas gandul la un case cu oglinda si lumini.Desigur, e o mica avere, dar arata demential!
     
       Sper sa primesc cat de curand pozele oficiale ca sa va pot arata mai multe, insa pana atunci va sfatuiesc sa dati o fuga pana in magazin, sau pe site si sa vedeti exact despre ce bunatati e vorba.

       Va plac produsele Inglot?Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com