Emliplant ataca celulita!

By | 5/12/2015 07:59:00 a.m.
      Ati inceput sa va ingrijiti de silueta voastra pentru a o arata la vara?Inca nu?Pai cum asa?Nu stiti ca de prin martie gata cu dulciurile si grasimile ca sa putem arata traznet in costum de baie si pantaloni scurti?
      Pentru ca stia ca suntem multe lenese si ca munca ne-a facut sa uitam sa ne ingrijim, elmiplant isi imbogateste gama dedicată remodelării corporale Bodyshape cu lansarea gelului-cremă Remodelare Totală.

      Luand nastere din combinarea inteligenta de ingrediente naturale, puternic active, ce combat aspectul de „coajă de portocală” şi resculptează întreaga siluetă în doar 4 săptămâni, elmiplant Bodyshape Remodelare Totală contine extract 100% natural de Acai Berry ce are proprietăţi antioxidante şi un conţinut ridicat de minerale, vitamine şi substanţe nutritive ce ajută la îmbunătăţirea fermităţii pielii şi la recuperarea supleţii naturale.
       Datorita dorintelor noastre de a vedea efectele imediate ale unui produs, acesta este imbogatit cu LIPO-DETOX, un complex de ingrediente naturale şi compuşi activi puternici, ce acţionează pe mai multe niveluri împotriva celulitei. Utilizarea frecventă duce la refacerea structurii de colagen şi creşte micro-circulaţia, pentru o piele mai elastică şi mai fermă. Datorită ingredientelor puternic active, complexul LIPO-DETOX accelerează activitatea lipolitică şi reduce ţesutul adipos, pentru un trup remodelat. Noul produs ajută la reducerea inflamaţiei cauzate de celulită, reducând aspectul inestetic.


       Conceput pentru a fi aplicat pe toate zonele cu probleme ale corpului, gelul-crema are o textura fondanta care se uniformizeaza usor si intra rapid in piele, fara sa lase o pelicula grasa la suprafata acesteia.
        Pret recomandat: 15 lei.


Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com