B.U. in action Protect Plus

By | 5/05/2015 08:58:00 a.m.
       A venit caldura, si stiu ca daca locuiti in Bucuresti va doriti, asemeni mie, sa aveti cat mai putine drumuri cu autobuzele supra aglomerate.Nu, nu din cauza faptului ca va fi imbulzeala, ci din cauza faptului ca unele dintre persoanele cu care ne intersectam nu stiu ca B.U. a lansat de curand o noua gama de antiperspirante: in action Protect Plus.      Toata treaba asta cu protectia(impotriva transpiratiei) timp indelungat trebuie pusa in aplicare, mai ales ca acum in timp ce pielea axilei este hidratata si hranita, datorita noilor tehnologii B.U. in action Protect Plus ofera pe langa asta si o gama de miresme care sa inlocuiasca "parfumul natural" pa care cred ca toti il uram.
      in action Protect Plus este îmbogăţit cu lotus albastru şi conţine tehnologia NeutrOdor care neutralizează mirosul neplăcut. Lotusul albastru, specie venerată în Egiptul antic, are capacităţi emoliente şi hidratante şi ajută pielea sensibilă să-şi păstreze supleţea şi aspectul sănătos. Proprietăţile de calmare şi vindecare ale acestuia refac pielea iritată a axilei.
      Miresmele de care v-am vorbit mai sus sunt date de parfumurile energizante ale mandarinei, prunei si piersicii.Feminitatea si dorinta de a trai viata la maximum este data de mireasma trandafirului, a iasomiei, a violetelor şi lăcrămioarelor. Notele de bază compuse din mosc, vetiver, ambră, lemn de santal şi cedru transformă parfumul într-o aromă caldă ce învăluie fiecare zi într-un boost de bucurie olfactivă. 
       Cu un nivel de protectie de 48 de ore, ideea acestei noi game de deodorante este aceea de a oferi protectie impotriva mirosurilor neplacute si transpiratiei, hrandind pielea si lasand in urma un parfum placut, delicat.
       Deodorantele in action se găsesc în următoarele variante:
·         B.U. in action Tender Touch
·         B.U. in action Fresh Vibe
·         B.U. in action Soft Skin
·         B.U. in action Fresh & Clean
·         B.U. in action Sensitive
·         B.U. in action Protect Plus

Preţ recomandat: 10 lei fiecare

        Trebuie sa recunosc ca, acum cu venirea verii, sunt in cautare de un aliat ina ceasta problema.Abia astpt sa il incerc ca sa ii vad "adevarata putere".Voi ati mai incercat vreun produs care sa ofere protectie 48 de ore?Eu nu si tare sunt curioasa daca e chair adevarat(desi daca stau sa ma gandesc cred ca ar trebui sa stau nespalata ca sa vad vreun efect, dar si 12 ore cred ca ar fi o minune)

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com