Bourjois news: AQUA LAQUE Lipstick

By | 5/22/2015 04:07:00 p.m.

       Imi place sa vad culori puternice si stralucitoare atat pe buzele femeilor din jurul meu cat si pe unghiile lor.Pentru ca stie ca trebuie sa fim cochete si sa avem grija de noi, Bourjois a lansat de curand doua noi game de produse pentru buze si unghii in culori vii si varatice.
       Dupa ce m-au cucerit cu Rouge Egition 12 heures, am hotarat ca o sa incerc orice produs de buze care-mi pica in mana.Pana acum asa am facut, insa timpul nu mi-a permis sa ajung in Sephora sa incerc si noile Aqua Laque. Aceasta noua colectie de rujuri hibrid combina o concentratie mare de apa cu extractul de Nymphea( cu rol hidratant de pana la 10 ore).


        Bourjois catalogeaza aceasta noua gama de rujuri drept "o explozie de culoare", invitand astfel femeile sa uite de rujurile nude si in culori pamanti.Odata cu explozia de culoare data de lipsa unturilor si a cerurilor, este pus in valoare luciul natural al culorilor, acesta oferind buzelor rafinament, senzualitate si nu in ultimul rand naturalete.
        Un alt atu al acestor noi produse este faptul ca nu migreaza.Nu odata m-am trezit cu ruj pe langa colturile gurii si credeti-ma ca nu e placut.Am inteles ca datorita lipsei de mediu uleios din compozitia lor, produsele sunt menite sa "stea la locul lor" intreaga zi.

         Care va place cel mai mult.Mie parca Babe Idole imi face cu ochiul, cred ca si Feeling Reddy.Sper sa ajung curand in Sephora sa pun mana macar pe unul dintre ele.Apropo de asta, ele sunt la 44 de lei doar in lunile mai si iunie, deci spor la shopping-uit!


Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com