Bioderma Photoderm MAX Aquafluide SPF50+

By | 5/26/2015 08:58:00 p.m.


      Poate ca este cel mai cerut articol din aceasta perioada.Din acest motiv, impinsa de mailurile si mesajele voastre de la spate, am hotarat sa va prezint aici noile produse pentru protectie solara de la Bioderma.
      Asa cum majoritatea probabil ca stiti aceste noi produse se numesc Photoderm MAX  Aquafluide  SPF 50+. Aceste noi produse sunt creme cu un factor de protectie maxim (la noi pe piata), fiind realizate pentru toate tipurile de tenuri si dorinte: una incolora si doua colorate( o nuanta deschisa si una inchisa: Claire si Doree).

      De ce imi plac mie produsele Bioderma, si de ce continui sa le cumpar?Nu contin ititanti, alcool, parfum si majoritatea se absorb foarte usor in piele.Cu aceste calitati se lauda si noile produse pentru protectie solara, si pot sa va spun ca da, in lista de ingrediente nu apare niciunul dintre cei "rai" mentionati mai sus.
       Stim cu totii ca acolo unde scrie SPF scrie si luciu inestetic.Cu asta s-au luptat Laboratoarele Bioderma, si se pare ca au castigat, pentru ca au realizat o noua formula care este DRY TOUCH, adica ofera un finish mat, completat de textura super fluida care permite o mai buna uniformizare a produsului.Faptul ca odata aplicata pe ten nu mai lasa pelicula grasa ar fi, pentru mine, revolutia in materie de produse pentru fata cu SPF.
        Trebuie sa recunosc ca abia astept sa incerc varianta incolora.In tub este alba, dar promite sa nu lase urme albe pe ten.Asta a fost problema mea cu Bioderma Photoderm Mineral SPF 50+ la care am facut review in acest articol.

        Aceasta gama este realizata pentru a acoperi intreaga paleta de necesitati: ale femeilor si ale barbatilor (cred ca si barbatii trebuie sa se protejeze de soare si crema incolora pare ideala); dar si ale diferitelor tipuri de ten pentru ca este destinata atat persoanelor cu piele sensibila, dar si cu piele uscata sau grasa (DRY Touch nu uitati).
        Preturile variaza in functie de farmacia de unde vreti sa cumparati produsul, dar stiu ca le puteti gasi si sub 45 de lei, insa sunt locuri unde cu siguranta o sa sara peste 60.
        Voi reveni cat de curand cu un review detaliat asupra noilor produse.

         Voi ce produse folositi pentru protectie solara?

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com