Beauty Swap #2

By | 5/13/2015 09:44:00 a.m.
      In ianuarie v-am scris in acest articol parerea mea sincera despre primul eveniment de tip cosmetics swap la care am participat de cand sunt bloggerita.
      Acum vin din nou si va scriu cum a fost la cel de-al doilea.Trebuie sa recunosc ca am fost entusiasmata intreaga zi, si ca abia asteptam sa inceapa ca sa ma pot bucura de energia si zumzaitul altora la fel ca mine.

       Vorbisem cu AniBB si cu Dana, dar nu ma asteptam sa fie atata lume.Vreau sa o felicit pe AniBB din start pentru munca depusa pentru noi, pentru buna organizare si pentru energia de care a dat dovada ieri.
       Au fost mai multi speakeri de data aceasta, si noi am stat cuminti.Cred ca cel care m-a atras cel mai mult datorita energiei, dar si rapiditatii in prezentare a fost Alexandre Eram.Am aflat astfel despre marketing, dar si despre Melkior, firma pe care el o patroneaza.
       Mi-a mai placut multi si Camelia, "the mother of romanian beautybloggers", cum imi place mie sa spun.A fost scurta si la obiect ca de fiecare data, dar a spus mai multe decat cred ca isi propusese.Ce-mi palce ca vorbeste cu patos.Asta ma face sa ma intorc pe blogul ei iar si iar.
       Corina de la ww.pasagera.ro a venit si ne-a vorbit despre toate: blogging, PR si Paula's Choice. Sfaturi bune care trebuiesc respectate.
       Pentru mine, si aici singur ma va trage AniBB de ureche ca ma plang, perioada neintrerupta de o ora jumatate-doua cat au durat "mini-conferintele" a fost cam lunga.Poate o pauza dupa jumatate de ora, sau 45 de minute m-ar fi facut sa fiu mai atenta la ultimii speakeri.


       Si totusi, ea mai importanta parte a serii a fost  swap-ul care s-a realizat inainte si dupa mini-conferinte.Nu m-am dus cu multe produse pentru ca nu am avut timp sa imi fac curat printre cosmetice, dar m-am intors cu niste chestiute tare dragute.


       Pe langa produsele primite la schimb, m-am trezit la plecare si cu o groaza de cadouri de la sponsori.Multumesc mult pentru toate bunatatile primite!


        Fetelor, stati pe aproape ca toate bunatatile astea nu sunt doar ale mele.Vineri o sa aflati ce anume am pastrat pentr voi!