Noutatile Max Factor despre care trebuie sa stiti

By | 4/24/2015 10:15:00 a.m.
     Astazi vreau sa va prezint doua produse mult asteptate, cel putin de mine, in colectia brandului Max Factor.Trebuie sa recunostem ca piata de beauty de la noi e mai saraca decat cea din afara, asa ca atunci cand ajung si pe aici colectii mai "speciale" e moment de sarbatoare.


     Acum este momentul in care trebuie sa ne bucuram ca ne putem cumpara Creme Puff Blush.Eu am citit destul de mute review-uri inainte sa primesc vestea ca vor aparea si pe rafturile magazinelor noastre si trebuie sa va spun si voua ca m-am ofticat putin la gandul ca va trebui sa astept sa ajung prin "strainataturi" pentru a mi-l lua.
     Din ce am aflat eu despre el va pot dezvalui ca acesta este un produs care se realizeza prin coacere.Simpatic, nu?Are o formula usoara obtinuta prin coacere in cuptor si care contine pigmenti extrem de fini si cu multe tonalitati. Acestia se combina uniform scotand in evidenta tonurile naturale ale pielii, pentru un aspect intr-adevar natural.      Am incercat produsul fara sa vreau, pentru ca atunci cand l-am deschis era cat pe ce sa imi scape din mana si a trebuit sa ating pastila de produs ca sa nu ajunga praf si pulbere si pot sa va zic ca este foarte cremos.Azi o sa il incerc pentru prima data si pe fata, dar la cat de fin e sigur se va aseza frumos.
      Puteti gasi la rafturi patru din cele sase nuante , dar e bine si asa.       O alta noutate din parte Max Factor este un mascara 3-in-1 : Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 care promite volum si alungire genelor. Peria cu “impact instant” a mascarei Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 a fost creata sa exceleze in obtinerea unor gene impresionante prin depunerea unei cantitati mai mari de formula pe gene in comparatie cu periile mai groase.  Calitatea sa unica este ca peria incarca cu formula baza genelor ceea ce le face sa se ridice. Acest fapt combinat cu fibrele de alungire din formula duc catre un aspect intr-adevar incredibil al genelor.
Cum functioneaza aceasta formula unica pentru volum si alungire? 
§    VOLUM: formula contine mici particule sferice de ceara care actioneaza ca distantiere intre gene ceea ce le face sa para mai pline.
§     ALUNGIRE: formula permite ca fiecare tub sa contina peste 30,000 de fibre negre de carbon. Cand este aplicata, aceste fibre se “tes” intr-o formula maleabila care rezulta intr-un aspect de gene mai lungi.

§     NEGRU INTENS: negrul intens este rezultat din fibrele negre de carbon.         Abia astept sa va revin cu review-uri la aceste doua noi produse.M-am indragostit de curand de un alt mascara de la Max Factor, dar despre acela o sa vorbesc intr-un review cat de curand.

         Care dintre aceste doua produse va face cu ochiul?


Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com