Estee Lauder Pure Color Envy Lipstick Review

By | 4/10/2015 04:28:00 p.m.
      M-am gandit ca e cazul va sa vorbesc despre secretul care ma ajuta sa am zambetul pe buze. Acesta este lucrul care se poate purta doar impreuna cu un zambet bine pus la punct, mereu prezent si chiar molipsitor.
      De cand l-am descoperit, de prin decembrie, buzele mele nu s-au mai despartit de el, exact la fel si in cazul gentilor mele.Il car dupa mine peste tot.Noroc ca este mic si incape chiar si in clutch-uri.
      Nu v-ati dat seama despre ce vorbesc?Despre rujul Envious de la Estee Lauder pe care l-am achizitionat in varianta mini de la Douglas.


       Este de departe cel mai frumos rosu pe care l-am purtat pe buze si nu ma sfiesc sa spun asta. Nuanta este mata, acopera perfect buzele dintr-un singur strat si este cu adevarat cremos.Ce imi place cel mai mult, trebuie sa recunosc este faptul ca atunci cand se intampla sa am buzele putin crapate acesta le camufleaza, hidratandu-le intratat incat sa nu se vada descuamarile atat de mult urate de noi, femeile.       Ambalajul este metalic, oferind astfel atat siguranta produsului, cat si eleganta sa.Culorile folosite sunt deja stiute pentru fanele brandului: bleumarin cu influente violet si auriu.

Il recomand? Da, este un produs care chiar isi merita banii, si sunt sigura ca atunci cand aceasta varianta mini se va termina o sa merg sa cumpar varianta full size.V-am scris si mai sus, e tare hidratant.
Brand: Estee Lauder
Nume: Envy Lipstick
Nuanta: 340 envious
Valabilitate: 12 luni
Cantitate: Acum cand scriu articolul imi dau seama ca am pierdut cutia, cel mai probabil are ~5g, iar cea full size are 12g.
Pret: varianta mini a fost ~30 de lei, dar varianta full size este ~120 de lei.
De unde se cumpara: Douglas, Sephora, Kendra, de pe net.

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com