Cum a fost la BFW

By | 4/30/2015 09:15:00 p.m.
       BFW a trecut, cum nu stiti ce e BFW?Bucharest Fashion Week.Da, anul acesta am ajuns si eu, spre deosebire de anii trecuti cand am zis ca "sigur ajung" si m-am pierdut pe drum.


       Despre eveniment va pot spune ca ma asteptam la altceva.Am vazut la TV destule Fashion Weeks si ce se intampla la noi nu e tocmai ce ne imaginam.Trebuie sa recunosc ca intrarea era grandioasa.Cam treizeci de metri de covor rosu flancat de instalatii luminoase, un comitet de primire format din doua fete tare dragute(Nico mi-a fost colega la debate si tare mi-a facut placere sa o revad), o zona de poze cu un aparat penru selfie-uri, un stand cu incaltaminte si o oaza a picioarelor frumoase si ingrijite oferita de Scholl si Veet.
        Mereu mi-am dorit sa gasesc produsele Scholl toate la un loc, si sa fie si un reprezentant pe aproape ca sa imi poata da sfaturi.Niciodata nu stiu ce sa aleg:ser sau crema.Care e diferenta dintre ele si cum se folosesc.Astfel am aflat ca primul pas in ingrijirea picioarelor este sa iti cureti pielea moarta, dar nu trebuie sa agresezi cu pila, ci sa realizezi miscari lente care sa ajute la indepartarea acesteia, insa sa nu te raneasca.Am mai aflat ca operatia asta cu pila este primul pas, dupa care inmuierea pielii de pe talpi, si abia dupa hidratarea.Nu stiu cum faceti voi, dar eu faceam putin pe dos.
        Gama Velvet Smoth pentru intretinerea unor picioare/talpi frumoase de la Scholl are in componenta: Pila electrica cu cristale de diamant, Gel relaxant pentru picioare cu caviar, vitamina E si serum marin, Masca intensiv hidratanta, Ser hidratant, Crema de zi pentru talpi.
        Daca de la Scholl am aflat despre talpi, fata de la Veet mi-a zis despre gama Easy Wax.Din pacate eu nu pot folosi ceara pe gambe din cauza sensibilitatii capilarelor din zona aceasta, dar trebuie sa recunosc ca am rezerve de ceara pe care le folosesc in xona axiala, deci chiar m-a interesat subiectul, mai ales ca in cazul lor ceara e roz!

        Pana acum am folosit de la ei benzile pentru corp si cele pentru fata si am fost multumita. Trebuie sa recunosc ca sunt brandul care acopera toata plaja de produse cand e sa vorbim despre epilat.
        La spectacol nu am stat decat sa prezinte vreo trei designeri.Mi-a placut ce am vazut in picioarele manechinelor.Erau niste pantofi cu albastru si galben care m-au innebunit.In rest nu pot spune ca m-au dat pe spate tinutele, dar v-am zis...nu am vazut prea mult.
        Voi ati ajuns la Bucharest Fashion Week?

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com