Castiga premii cu noul B.U. "My Secret"

By | 4/07/2015 10:05:00 a.m.
        Mereu v-am zis ca mainile reprezinta cartea de vizita ale unei femei, dar niciodata nu v-am spus care ar trebui sa fie secretul nostru.Pentru mine, dezvaluirea secretului dirigintei mele din clasa a sasea a fost cea mai mare revelatie.Atunci nu stiam ce inseamna B.U. Trendy, dar in scurt timp am descoperit, astfel ca "Trendy" a devenit pentru mai bine de opt ani si secretul meu.
         Acum B.U. lanseaza secretul lui: "My Secret".Cu arome Sweet&spicy noul produs este destinat femeilor indraznete, cu atitudine de invingator, acelora care isi doresc sa intoarca toate privire oriunde ar merge, acelora care isi doresc sa cucereasca orasul, sa devina adevarate: urban girls.
         "My Secret" vine sa ne invaluie in miresme speciale si sa ne poarte parca intr-o piesa de teatru proprie.Impus de notele fructate( mandarina, mere, pere, zmeura), primul care iti iese in cale este spiritul sau ludic, care este completat de note elegante de iasomie si gardenie care ofera feminitate si eleganta oricarei purtatoare.Piesa de rezistenta a produsului 'My Secret" este spiritul de aventura dat de mosc si de lemnul de santal, completate de accentele de paciuli si vanilie care ii ofera fetei B.U. stralucire molipsitoare izvorata din increderea in sine.


           B.U. lanseaza pentru noi o provocare, aceea de a o ajuta pe fata B.U sa isi gaseasca  sufletul pereche, urmand ca noi sa intram in cursa pentru cele 70 de premii puse in joc( produse B.U., agende cu pix, truse de machiaj Sephora, tricouri My Secret), plus mare premiu o sedinta de make-up profesionist si o sedinta foto profesionala.
           Tot ce trebuie sa facem este sa intram in aplicatia My Secret Mission care se gaseste pa pagina de facebook B.U. Romania.Campania se desfasoara pana pe 3 mai.

           Eu deja am realizat prima provocare, si tare imi doresc sa vad ce ma asteapta mai departe.      
           Eu imi doresc sa devin aceasta urban girl.Voi?Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com