Vichy ulei micelar pentru demachiere

By | 3/20/2015 09:47:00 a.m.
       Noutatea de azi vine de la Vichy, care a anuntat lansarea unui nou produs pentru demachiere. Este vorba despre un nou tip de produs introdus in gama de curatare a tenului de la  Vichy care isi doreste sa indeplineasca o mare dorinta a noastra, a femeilor care duc lipsa de timp: un produs care curata machiajul( chiar si machiajul rezistent la apa) , inlatura excesul de sebum si are rolul de a indeparta impuritatile care se strang in pori       Ce este asa de special cu acest nou produs?Pai ati mai vazut vreun produs care sa se schimbe total la contactul cu apa?Eu nu am mai vazut pana acum si Vichy chiar m-a facut curioasa. Acest ulei are proprietatea de a-si schimba consistenta, de a deveni asemeni unui lapte care sa  curete si hidrateze in acelasi timp pielea.
       Un alt avantaj al acestui produs este faptul ca este recomandat si persoanelor cu tenul sensibil, chiar si acelora cu sensibilitate oftalmologica, fiind testat in ambele cazuri, astfel ca este un demachiant excelent pentru machiajul ochilor.


       Acest produs nou lansat si pe piata noastra are in compozitie:
-MICELE care atrag impuritatile pentru a face curatarea tenului mai usoara;
-ULEI DE CAMELIE ce hidrateaza si catifeleaza pielea

       Se aplica pe tenul uscat, se maseaza dupa care se curata tenul cu apa.Pretul recomandat este de ~70 si daca va intrebati, da, deja este in farmacii.

       Sunteti curioase sa il incercati?

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com