Razboiul anti-matreata se da cu Syoss Platin Control 100

By | 3/04/2015 06:14:00 p.m.
       Trebuie sa recunosc ca ma numar printre fericitele persoane care se bucura ca nu au avut niciodata probleme cu matreata, dar am in jurul meu multe persoane dragi care se confrunta cu acest lucru asa ca m-am gandit sa va scriu despre noua mea descoperire: gama Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100.


       Aceasta gama este realizata din doua timpuri de sampoane anti-matreata ce confera o protectie anti-recidiva de pana la 8 saptamani.
       Toata treaba la aceasta noua gama, din cate am citit eu pe ici, pe colo este ca inlatura matreata de la prima spalare si are si rolul de a calma si restabili echilibrul de hidratare al scalpului.Stiu ca asta este o mare problema la produsele anti-matreata: iti usuca extrem de tare scalpul, ajungand acesta ulterior( dupa mai multe folositi) sa se descuameze.

        Aceste noi produse au in compozitie o substanta revolutionara: Zinc pyrithione care este un complex cu proprietăți anti-fungice și bacteriostatice, creat special pentru a acționa pe termen lung împotriva cauzelor mătreții(uscăciunea pielii, problemele fungice de la nivelul scalpului etc).
Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com