Givenchy Ange au Démon Le Parfum ne invita sa fim senzuale...

By | 3/13/2015 09:45:00 a.m.
         Vestea care ne insenineaza ziua de azi vine de la Givenchy, unul dintre brandurile mele preferate de parfumerie care lanseaza pe piata un nou parfum Ange au Démon Le Parfum si o noua mica-minune: Accord Illicite, care vine sa completeze si sa potenteze aroma noului parfum al seriei.
          Prin lansarea acestui nou Eau de Parfum, Givenchy ne invita sa invatam noi lectii despre seductie, despre feminitate, despre incalcarea regulilor.


          Ange ou Démon Le Parfum este un parfum lemnos  floriental senzual și elegant. Feminitatea erotică a iasomiei de sambac trezește instinctul seducției. Acordurile incitante de mosc stârnesc toate simțurile.Notele rafinate și sugestive de patchouli, acord de piele și ambră îi oferă un plus de magnetism.
           Ceea ce il face un parfum cu adevarat special este noua sa "completare" Accord Illicite, care nu reprezinta un alt parfum ci un acord de note interzise, magice, cu ajutorul carora Ange ou Démon Le Parfum devine arma a seductiei.Pentru un plus de senzualitate, aplică un strop în zonele de puls. Caldura lui va fuziona perfect cu pielea ta.Dar ai grijă, acest acord are puterea să trezească cele mai ilicite fantezii.
            Si ambalajul este o noutate, sticla grea fiind asemeni unui talisman ce pastreaza in interior cea mai de pret comoara.

         Imaginea noului parfum Givenchy este modelul german Kati Nescher, iar videoclipul de lansare este invaluit in senzualitate si erotism:


           Parfumul se gaseste din luna martie in Sephora, Kendra, Douglas, Marionnaud in cantitati de 40ml si 75ml, iar acordul se gaseste intr-o singura varianta: 4ml.

            Si voi sunteti fani ai parfumurilor Givenchy?Eu trebuie sa recunosc ca parfumul meu de suflet este Play Intense, dar trebuie sa merg sa il incerc si pe acesta nou.
   
       

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com