Ganduri: Esti frumoasa pentru tine...

By | 3/01/2015 01:39:00 p.m.
      Niciodata nu m-am gandit ca o sa mai am candva timp doar pentru mine, dar uite ca s-a intamplat.Acest weekend mi l-am dedicat mie.M-am plimbat, m-am rasfatat, m-am pozat si mi-am numarat zilele pana mlinesc 22 de ani: 28 de zile au mai ramas.


      M-am privit zilele trecute in oglinda si mi-am dat seama ca nu mai sunt aceiasi de acum trei ani.Mereu am trait cu impresia ca nu ma schimb, ca infatisarea mi-e la fel.Ca sufletul imi este tot acolo unde l-am lasat si cand am descuiat inima ultima data, dar parca lucrurile se schimba.Parca apar locuri noi in inima.
      Stau si ma plang mie in aceiasi oglinda care-mi zice ca am imbatranit si imi dau seama ca sunt tot eu, doar ca acum port ruj marsala si parul nu mi l-am mai indreptat.Mi-e dor de anii in care parul imi era cret, simteam ca ma completeaza.Trebuie sa recunosc ca ma simt mai matura si ca nu stiu daca azi m-as mai simti reprezentata de el, dar imi e dor.
      Merg pe strada si ma uit in jur.Jurul asta e atat de variabil ca ametesc.Asta mi-e meseria: sa ma uit in jur.Si o iubesc, pe meserie zic, o iubesc si stiu ca niciodata nu mi-as dori sa fac altceva.Ma simt fericita.Si ce daca imbatranesc, ce daca am unul, doua sau cinci riduri deja.Sunt frumoasa, stiu ca sunt frumoasa si stiu cum sa arat asta!Frumusetea mea nu sta in buzele patate de rosu sau in ochii conturati cu tus.Ea sta in mine, in energia mea si mai ales in sinceritatea mea fata de mine.Si acum imi dau seama ca asta va fi o primavara a dracului de buna.
      Voi cum sunteti?Va ganditi vreodata ca nu ati ales drumul potrivit?Simtiti ca este un anotimp care va caracterizeaza?Pentru mine primavara este ca o sora geamana: la fel de potrivnica, de vesela si de schimbatoare ca si mine.
     
      Va urez o primavara minunata si plimna de bucurii pentru voi, pentru ca daca voi sunteti fericite veti putea la randul vostru sa ii faceti fericiti pe cei din jurul vostru.Eu asa gandesc si-mi place.

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com