FLORMAR DELUXE CASHMERE STYLO Review

By | 3/10/2015 06:50:00 p.m.

       Am pus mana pe acest ruj la BeautySwap-ul din ianuarie si de atunci l-am purtat in fiecare saptamana fara exceptie.Trebuie sa recunosc ca tenul meu alb ca spuma laptelui este mai mult decat potrivit nuantele inchise de ruj, mai ales celor care deriva din rosu.
       Ce mi-a placut cel mai mult la el a fost, pe langa nuanta, faptul ca este foarte cremos si rezistent. Nu imi dau seama daca am ineput eu sa stiu cum se poarta un ruj, sau pur si simplu tin ele mai mult, dar fara nicio ezitare pot spune ca Flormar Deluxe Cashmere Stylo imi rezista pe buze pana la 8 ore (nu la aceiasi intensitate, dar nici nu dispare de tot de pe buze).
        Asa cum puteti vedea si in poza de mai sus, nuanta acestui (DC30) ruj aduce a marsala, parca are in compozitie putin mai mult rosu, dar arata demential.V-am zis ca il folosesc des.Mai jos aveti fotografia de la articolul "Esti frumoasa pentru tine".


        Ambalajul este simplu si pot spune luxos.Un plastic dur si vopsit in auriu pastreaza in interior rujul asemeni unei bijuterii.Simpatic nu?Il recomand? Da, este un ruj care imi place si sunt sigura ca atunci cand o sa il termin o sa merg sa imi cumpar daca nu aceiasi nuanta, o alta.
Brand: Flormar
Nume: Deluxe Cashmere Lipstick Style
Nuanta:DC30
Valabilitate: 18 luni de la deschidere
Cantitate: 3g de produs
Pret: ~30 de lei
De unde se cumpara: Din cate stiu eu doar din magazinele Flormar si din standurile care se gasesc prin diferite locatii din tara.

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com