Couvrance by Avène

By | 3/09/2015 10:25:00 a.m.
       Primavara incepe frumos cu noutati din Franta.Da, astazi va vorbesc despre noua gama de dermato-cosmetice Couvrance de la Eau Thermale Avène.


       Produsele Couvrance sunt considerate lider in machiajul medical din Europa de vest astfel ca acestea isi doresc sa satisfaca si cele mai intolerante si sensibile tenuri.Noile produse Eau Thermale Avène, asa cum probabil ati ghicit deja sunt destinate machiajului tenului si ochilor si ofera acoperire mare si de durata chiar si pentru acelea dintre noi care se confrunta cu imperfectiuni moderate sau severe.
       Gama contine cinci produse, impartite pe trei categorii de nevoi principale alerutinei de frumusete:
1. Neutralizarea petelor pielii (pentru imperfectiuni severe)
      Stick corector AveneCouvrance, 3g – 62 ron

     Are un grad mare de acoperire (32% pigmenți), este usor de aplicat, are o textura bogata si este rezistent la apa, transpiratie si transfer. Disponibil in 2 nuanțe: verde(pentru acoperirea localizată a petelor rosiatice) sau galbena(pentru petele albastrui). SPF 20.2.Corectarea si uniformizarea tenului
    -pentru imperfectiuni severe
     Fond de ten compact AveneCouvrance, 9.5 g - Pret 83 ron

    Are un grad ridicat deacoperire(45% pigmenti), oferind in acelasi timp un aspect natural pielii si este disponibil in formule adaptate fie tenului uscat sensibil(textura bogata), fie tenului normal-mixt sensibil(textura pulbere, Oil-Free). Disponibil in cate trei nuante pentru fiecare tip. Formula pentru tenul sensibil,rezistenta la apa si transfer, cuSPF 30. 
    -pentru imperfecțiuni moderate și ușoare: 
    Fond de ten fluid Avene Couvrance, 30 ml - Pret 80 ron
    Are un grad moderat de acoperire (15% pigmenti) si o textura fluida, dar fara ulei. Este disponibil in trei nuante, pentru toate tipurile de piele sensibila, cu o formula rezistenta la apa si transfer, cu SPF 15. 
    
3 Fixarea și finalizarea machiajului
    Pudra mozaic Avene Couvrance, 9g – Preț 91 ron
    Matifiaza și fixeaza machiajul, oferind luminozitate tenului sensibil. Disponibila în doua formule cu texturi diferite: pudra mozaic translucida, pentru pielea deschisa la culoare sau pudra bronzanta, pentru tenul inchis, avand un efect de blush.
     Mascara cu toleranta ridicata pentru ochi sensibili , 7ml – Preț 65 ron
     Mascara recomandata persoanelor cu ochi sensibili, purtatoarelor de lentile de contact si celor care se confrunta cu probleme medicale (precum intoleranta a ochilor, tulburari ciliare, post-proceduri operatorii), precum și pentru oricine isi doreste un produs sigur pentru ochi.Intensifica genele pana la cele mai mici fire, le recurbeaza și le separa una cate una, fara a incarca pleoapele. Rezista timp de peste 8 ore in ciuda transpiratiei, caldurii si umiditatii. Fara fenoxietanol, fara parabeni, fara parfum. Se demachiaza foarte usor. 

             Stau si ma gandesc ce o sa imi iau prima data.Cred ca pudra translucida imi face prima cu ochiul, dupa care fondul de ten fluid.
             Voi ce ati dori sa incercati din noua gama Couvrance by Avène ?

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com