Castiga o pudra Max Factor !!!

By | 3/29/2015 08:07:00 p.m.
       Ieri am implinit minunata varsta de 22 de ani.Ma bucur.Exact aceasta este varsta pe care simt ca o am.Ii povesteam ieri mamei ca nu m-as mai intoarce nici macar o zi la 18 ani.Imi place varsta mea, nu regret nimic din ceea ce am facut pana acum, si stiu sigur ca si de acum inainte o sa ma ghidez dupa acelasi motto: mai bine regret ca am facut, decat sa regret ca nu am facut.


        Si daca a fost ziua mea, da am primit cadouri, dar asta nu inseamna ca nu vreau sa va daruiesc si voua ceva.Am stat si am analizat fara ce produs nu as putea eu sa traiesc si mi-am dat seama ca dintre toate produsele de machiaj pudra este aceea care nu lipseste din niciun machiaj.Din acest motiv am zis ca ar fi frumos sa va ofer sansa de a castiga o pudra.M-am oprit la cea translucida( nr 05) pentru ca se va potrivi oricarei castigatoare.
        Ce trebuie sa faceti ca sa o castigati?
1.Like Sudessa pe facebook.
2.Share acestui articol.
3.Sa va abonati prin email pentr a primi articolele scrise pe blog (click aici).
4.Sa imi lasati un comentariu la articolula cesta in care sa imi spuneti numele cu care ati dat like, adresa de email cu care v-ati abonat si sa imi lasati link-ul de share are articolului.

         Multa bafta tututor!Concursul se termina pe 10 aprilie!
 
        Stiu ca a durat mult pana am afisat castigatoarea, dar credeti-ma ca atata frauda ca la acest concurs nu mi s-a mai intamplat sa gasesc.Cea mai mare problema a fost la abonarea prin email.Este chiar asa de greu sa va abonati?Nu primesc nimic pentru ca organizez aceste concursuri, chiar din contra, si consider ca faptul ca am onorat toate premiile puse in joc pana acum este o garantie.
        Castigatoarea este: Asimionesei Roxana .Felicitari draga mea, o sa primesti email de la mine pentru a-mi da datele tale de contact!
Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com